Ονδούρα - Χιλή 0-1

Η Ονδούρα όσο και αν ήθελε, δεν κατάφερε να σταθεί εμπόδιο στις φιλοδοξίες της Χιλής για νίκη στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, με την ομάδα του Μαρτσέλο Μπιέλσα να φτάνει στην επικράτηση με σκορ 1-0. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος, ο Μποσεζούρ (35').
Τα προγνωστικά πριν από τη σέντρα, ήθελαν τη Χιλή να μη δυσκολεύεται να κάμψει την αντίσταση της Ονδούρας και να φτάσει στη νίκη, κάτι που έμελλε να κάνει πράξη και στον αγωνιστικό χώρο... Και τα κατάφερε.

Η Χιλή μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο, πήρε άμεσα τον έλεγχο του αγώνα και με όπλο την κατοχή και τις συνεχείς κάθετες μπαλιές, προσπάθησε να "τρυπήσει" την άμυνα της Ονδούρας.

Το γκολ δεν άργησε να έρθει για τους παίκτες του Μαρτσέλο Μπιέλσα. Στο 35' ο Ίλσα σέντραρε από δεξιά και ο επερχόμενος Μποσεζούρ με κοντινό πλασέ νίκησε τον Βαγιαντάρες, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του, σκορ που έμεινε απαράλλαχτο μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός των Νοτιοαμερικάνων έπεσε. Οι παίκτες του Αλέξις Μεντόζα κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο προσπαθώντας να περιορίσουν τις επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων τους, πρεσάροντας ψηλά.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα παρά το γεγονός πως η Χιλή είχε κάποιες καλές ευκαιρίες προκειμένου να διπλασιάσει τα τέρματά της.

Συνθέσεις

Ονδούρα:

Νοέλ Βαγιαντάρες, Οσμάν Τσάβεζ, Μάινορ Φιγκερόα, Εμίλιο Ιζαγκίρε, Σέρχιο Μεντόζα, Ραμόν Νούνιεζ (78' Βάλτερ Μαρτίνεζ), Γουίλσον Παλάσιος, Ρότζερ Εσπινόζα, Έντγκαρ Άλβαρεζ, Αμάντο Γκεβάρα (64' Χέντρι Τόμας), Κάρλος Παβόν (60' Τζόρτζι Γουέλκαμ)

Χιλή:

Κλαούντιο Μπράβο, Βάλντο Πόνσε, Μαουρίτσιο Ίσλα, Γκάρι Μέντελ, Ματίας Φερνάντεζ, Κάρλος Καρμόνα, Αρτούρο Βιντάλ (81' Πάμπλο Κοντρέρας), Χόρχε Βαλντίβια (87' Μαρκ Γκονζάλεζ), Ροντρίγκο Μιγιάρ (52' Γκονζάλο Χάρα), Αλέξις Σάντσεζ

πηγή : www.contra.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις