Οικονομικός Πόλεμος σε εξέλιξη…

Οικονομικός Πόλεμος σε εξέλιξη… Η Δόλια Τροποποιημένη από τις Οικονομικές Ελίτ Πτώση του Ρωσικού Ρουβλίου


Το πρώτο στάδιο του Γ” Παγκοσμίου Πολέμου… Η σκόπιμη τροποποιημένη ΠΤΩΣΗ του ρωσικού ρουβλίου. Οι οικονομικές ελίτ προσπαθούν να καταστρέψουν τη Ρωσία και να υποθάλψουν μια επανάσταση… Η Σαουδική Αραβία, το μεγαλύτερο σε επιρροή μέλος του OPEC και οι Ηνωμένες Πολιτείες εργάζονται από κοινού για να καταστρέψουν τη ρωσική οικονομία και να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα…
Ο οικονομικός πόλεμος ενάντια στη Ρωσία από την οικονομική ελίτ και τους συνεργάτες της έχει ένα συγκεκριμένο και καταστροφικό αποτέλεσμα.
«Σε πρόσφατες εξελίξεις, έγινε σαφές ότι ο οικονομικός πόλεμος αποτελεί το κύριο όπλο που χρησιμοποιείται από την υπερεθνική ελίτ, (δηλαδή το δίκτυο των ελίτ που βασίζονται κυρίως στις χώρες της Ομάδας των 7 που τρέχουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης), να υποτάξει τη Ρωσία και την ενσωμάτωση όλων των άλλων χωρών εξακολουθούν να αντιστέκονται στην διαδικασία, π.χ. Το Ιράν και η Βενεζουέλα» γράφει χαρακτηριστικά ο Τάκης Φωτόπουλος
(Δημοσιογράφος και Αναλυτής του globalresearch)
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Ali bin Ibrahim al-Naimi, υπουργός Πετρελαίου & Φυσικών Πόρων της Σαουδικής Αραβίας, και η πιο ισχυρή φωνή στο πλαίσιο του OPEC, αποφάσισε να θέσει τώρα σε εφαρμογή την ελεύθερη πτώση των τιμών, κίνηση που αποτελεί χτύπημα στη ρωσική οικονομία.
Τα συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αναφέρουν πως γίνεται προσπάθεια για να κερδίσει η Σαουδική Αραβία πίσω το μερίδιο της αγοράς, αλλά αυτό δεν είναι παρά μόνο μια ιστορία συγκάλυψης.
Στην πραγματικότητα, η χειραγώγηση των τιμών του πετρελαίου αποτελεί μια σκόπιμη προσπάθεια καταστροφής της ρωσικής οικονομίας και… βελούδινης εισόδου για μια ακόμα επένδυση από τον διεθνή απατεώνα τοκογλύφο, Τζορτζ Σόρος.
Ετικέτες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις