ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ Η ΑΕΚ



H στιγμή που περίμεναν καρτερικά 24 ολόκληρα χρόνια οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου.
Το ρολόι έδειχνε 21.18 όταν ο Πέτρος Μάνταλος παρέλαβε από τον πρόεδρο της Super League το τρόπαιο του πρωταθλητή και το σήκωσε στον «ουρανό» της Ριζούπολης, για πρώτη φορά μετά το 1994, την ώρα που οι φίλοι της Ένωσης που είχαν κατακλύσει το «Α. Καμάρας»
αποθέωναν την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ και τα βεγγαλικά είχαν κάνει τη νύχτα μέρα στην περιοχή.

Το σήκωσε μετά από 24 χρόνια η ΑΕΚ

Με τους φιλάθλους της ΑΕΚ να σπεύδουν στον αγωνιστικό χώρο για να γιορτάσουν με τους παίκτες το επίτευγμα της ομάδας του συνεχίστηκε το σκηνικό θριάμβου για τον «δικέφαλο», ενώ το «κιτρινόμαυρο» γλέντι κορυφώθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Βλέπετε η Νέα Φιλαδέλφεια είχε φορέσει τα γιορτινά της από νωρίς περιμένοντας την ομάδα-καμάρι της.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και την απονομή τίτλου στη Ριζούπολη,  οι φίλαθλοι της Ένωσης «βούλιαξαν» την περιοχή, όπου κορυφώθηκε το «κιτρινόμαυρο» πάρτι με την έλευση των παικτών με το ανοιχτό λεωφορείο της ομάδας μπροστά στην υπό κατάσκευη «Αγια-Σοφιά».

Οι πολύ κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν και η καταρρακτώδης βροχή δεν εμπόδισαν τους χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ να ακολουθήσουν το πούλμαν και με συνθήματα και καπνογόνα να δημιουργήσουν ένα μοναδικό σκηνικό.

Όλοι οι δρόμοι στη Νέα Φιλαδελφεια ήταν φωταγωγημένοι, με την ατμόσφαιρα να δονείται από τα συνθήματα των 30.000 φίλων της ομάδας, που έκαναν τη νύχτα-μέρα με τα καπνογόνα τους όταν λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα έκανε την εμφάνισή του το κιτρινόμαυρο πούλμαν, που μετέφερε τους παίκτες και φυσικά την κούπα του πρωταθλητή.




Έξω από την «Αγια-Σοφιά» οι παίκτες και ο κόσμος πανηγύριζαν και χόρευαν σα μικρά παιδιά, τραγουδούσαν τον ύμνο της ΑΕΚ, ενώ η ειδική εξέδρα που είχε στηθεί για να υποδεχθεί τους πρωταθλητές είχε σχεδόν «εξαφανιστεί» από την παρουσία των οπαδών.

Η «κούπα» στο ανοιχτό πούλμαν άρχισε να περιφέρεται, τα «όλε όλε» έδιναν κι έπαιρναν την ώρα που οι παίκτες δεν άφηναν από τα χέρια τους το κύπελλο του πρωταθλητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα στην εξέδρα που στήθηκε για τις ανάγκες της κιτρινόμαυρης φιέστας έκανε την εμφάνισή του ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που γνώρισε κι αυτός την αποθέωση από τους φιλάθλους της ομάδας.

Φωτογραφίες από τη «κιτρινόμαυρη» φιέστα τίτλου στη... φλεγόμενη Νέα Φιλαδελφεια











 






 
Φωτογραφίες από την απονομή του πρωταθλήματος στη Ριζούπολη














 



zougla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις