Νεκρός ο Butch Trucks

Νεκρός ο Butch Trucks, ντράμερ των Allman Brothers

Νεκρός ο Butch Trucks, ντράμερ των Allman Brothers

Αδιευκρίνιστη η αιτία θανάτου του μεγάλου μουσικού

Ο Butch Trucks, ιδρυτικό μέλος των Allman Brothers, βρέθηκε νεκρός στο West Palm Beach σε ηλικία 69 ετών. Αδιευκρίνιστη, για την ώρα, η αιτία θανάτου του μεγάλου μουσικού.
«Η οικογένεια του Butch όπως και οι Allman Brothers Band ζητούν από τους fans να σεβαστούν τις δύσκολες αυτές στιγμές της απώλειας. Ο Butch θα συνεχίσει να παίζει μουσική στις καρδιές μας για πάντα», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
Σε προσωπική του δήλωσή ο Gregg Allman αναφέρει:
«Είμαι συντετριμμένος. Έχασα ακόμα έναν αδερφό και η θλίψη μου δεν μπορεί να περιγραφτεί. Με τον Butch γνωριζόμαστε από την εποχή της εφηβείας μας και συνεργαστήκαμε στην ίδια μπάντα για πάνω από 45 χρόνια. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος και ένας φοβερός ντράμερ. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου».
Από τη δικιά του πλευρά ο Warren Haynes, κιθαρίστας των Allman Brothers Band, δηλώνει:
«Σήμερα χάσαμε έναν αδερφό και ο κόσμος της μουσικής έναν εξαιρετικό και ιδιαιτέρως επιδραστικό ντράμερ. Νιώθω μεγάλη τιμή που έπαιξα μουσική και μοιράστηκα πάνω από 25 χρόνια της ζωής μου με τον Butch. Είναι μια θλιβερή μέρα».
Ο Claude Hudson "Butch" Trucks γεννήθηκε στη Florida, στις 11 Μαΐου του 1947. Έχοντας συμμετάσχει σε αρκετές μπάντες κατά τη διάρκεια της εφηβείας του, τα πανεπιστημιακά του χρόνια τον βρίσκουν να κρατά τις μπαγκέτες των Bitter Ind. Ένα gig τους γίνεται η αφορμή της πρώτης συνάντησης του μεγάλου ντράμερ με τους Gregg και Duane Allman. Τρία χρόνια αργότερα δημιουργούν τους Allman Brothers Band. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία…



 http://www.rocking.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις