ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ

Σε μια χώρα που έχει χρεοκοπήσει εδώ και 7-8 χρόνια και που ο λαός έπρεπε να έχει ξεσηκωθεί πολύ πιο πριν γιατί θα μπορούσε να είχε δει τι ερχόταν (βλέπε απίστευτη διαφθορά σ όλο το στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, πυραμίδες μέσω χρηματιστηρίων, ολυμπιακά έργα που στοίχησαν στο πολλαπλάσιο των προυπολογισμών τους κλπ)
-ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που σ αυτή τη χώρα δεν έχει πληρώσει κανένας !!!
-ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που αυτο το κράτος δεν κατάφερε να πάρει πίσω ούτε ευρώ από τα κλεμμένα.
-ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που δημόσιος λειτουργός που έχει κατακλέψει το κράτος και είναι φυλακή συνεχίζει να παίρνει το μισθό από την υπηρεσία του.
-ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται από το δημόσιο χωρις να έχουν προσφέρει μιας ώρας εργασία.
-ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που ακόμα τώρα ο κάθε βουλευτής,Δήμαρχος κλπ κατοχυρώνει δικαίωμα συνταξιοδότησης με 2 βουλευτικές περιόδους.

ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που άνθρωποι που δούλευαν σε ενώσεις και συνεταιρισμούς (παρεπιπτόντως σχεδόν ολοι ειναι χρεοκοπημένοι) , ΔΕΚΟ η πρώην ΔΕΚΟ έχουν πάρει σύνταξη απο τα 40 τους.
-ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που την χώρα μου κυβερνάνε 3 οικογένειες και 2 γραφεία εδω και 70 χρόνια.
-ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που βλέπω να είναι μπροστάρηδες στους αγώνες του λαού οι ίδιοι άνθρωποι εδώ και σαράντα χρόνια (αν μη τι άλλο ο ρόλος τους ελέγχεται)

-ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ πάρα πολύ αυτό «των προγραμματισμένων κινητοποιήσεων» Οι αγρότες έχουν προγραμματίσει κινητοποιήσεις στις 25 του Γενάρη, οι συνταξιούχου καταβαίνουν σε απεργία στις 20 του Μάρτη, Η ΓΣΕΕ έχει προγραμματίσει τετράωρη στάση εργασίας κάπου στα μέσα του καλοκαιριού, Η ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματίσει απεργία την Πέμπτη 2 Φλεβάρη (για να το κάνουμε και τριήμερο διακοπών)
Μου μοιάζει σαν να έχει πάρει φωτιά το σπίτι μου και κλείνω ραντεβού με την πυροσβεστική να έρθει στις 10 του άλλου μήνα να το σβήσει. Ειλικρινά αναρωτιέμαι τι παίρνουμε σ αυτή τη χώρα;

Γράφει ο active citizen cris

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις