«Σφαγή των Αμνών».

Πριν από 2 μέρες ένας Τούρκος σύμβουλος του Ερντογάν δήλωσε δημόσια ότι οι 300 του Λεωνίδα θα ντρέπονταν αν έβλεπαν το σημερινό κατάντημα της Ελλάδας. Διανοηθήκατε ότι όλη η ντροπή αυτή είναι δική μας ; ; ;
Πολλές φορές τα τελευταία χρόνια σε διάφορες ραδιοφωνικές ακόμα και τηλεοπτικές εκπομπές, ακούμε πολλούς να αναρωτιούνται γιατί δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος που μετά το κίνημα των αγανακτισμένων έχει εξαφανιστεί και ανέχεται παθητικά την καταστροφή μέχρι θανάτου της ελληνικής κοινωνίας και την παράδοση της Ελλάδας σε ξένα συμφέροντα ;
Είναι πολλά τα αίτια, αλλά η συνειδητοποίηση αποφεύγεται γιατί η ευθύνη είναι μαζική, αν και όπως λέει η παροιμία : «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι»!
Θα αναφέρουμε κάποια μόνο γιατί το θέμα είναι τόσο τεράστιο και το τόσο σημαντικό, που άπτεται της ίδιας μας της ύπαρξης.
1) Αγωνιστική εξάντληση προηγουμένων προμημονιακών ετών, με διαδηλώσεις άνευ ουσιαστικού αντικειμένου, (στην πρωτεύουσα η μόδα καθημερινές άσκοπες πορείες όπου πενήντα άτομα κλείνουν τους δρόμους για την δημιουργία χάους), με ευθύνη πολιτικών οπορτουνιστών.
2) Καταστροφή της παραγωγής και σαν συνεπεία μαλθακότητα και απώλεια αγωνιστικής διάθεσης.
3) Καταστροφή της παιδείας με εισαγωγή όλων των αρρωστημένων δυτικών προτύπων που νεκρώνουν τα αγωνιστικά αντανακλαστικά.
4) Υπερκατανάλωση και υπερχρέωση που έφερε τον τραπεζιτικό βρόγχο.
5) Πλύση εγκέφαλου με ΜΜΕ αποπροσανατολισμού και κατευθυνόμενης «πλαστής» ενημέρωσης.
6) Εξαγωγή εγκεφάλων νελαίας και δημιουργικού δυναμικού.
7) Προδοσία πολιτικών που εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα.
8) Σκανδαλώδη αδράνεια της εκκλησίας που εγκατέλειψε το ποίμνιο.
Αλλά και όλα αυτά δεν έχουν καμία αξία, αν δεν υπάρχει γνώση, ενημέρωση και συνειδητοποίηση καθώς οδηγούμαστε στην «Σφαγή των Αμνών». 
Το πρόβλημα είναι ποιος θα την κάνει για να κατανοήσουμε ότι η ίδια μας η ζωή είναι σε κίνδυνο γιατί το καράβι βουλιάζει και θα πνιγούμε όλοι.

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις