Elsagate…


Το elsagate είναι μία συνωμοσία που συμβαίνει σε βίντεο που φιλοξενούνται στο YouTube. Αυτό που δημιουργειτε με το elsagate συμβαίνει σε βίντεο και σχόλια σε αυτά τα βίντεο που σχετίζονται με χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων ώστε αυτό να φαίνεται αρκετά αθώο!!
Εάν πηγαίνατε σε κάποια κανάλια του YouTube όπως το SimpleFuns, τα βίντεο που υποτίθεται ότι αφορούν μικρά παιδιά (ηλικίας 2-5 ετών) δείχνουν πολύ ακαταλληλο περιεχόμενο που πολύ λίγοι γονείς θα εγκρίνουν (μοιχεία, ενέσεις, σεξ, φαγητό, θαλάσσια σπορ). τα θέματα που παρουσιάζονται είναι πολύ εύκολο για τα παιδιά να τα κατανοήσουν και να τα αφομοιώσουν. Αλλά, μπορούμε να σκάψουμε βαθύτερα …
Ορισμένα κανάλια του YouTube εμφανίζουν φαινομενικά αθώες μικρογραφίες και τίτλους, αλλά αν κάνετε κλικ σε αυτά, εμφανίζονται αντί για κινουμενα σχεδια… παιδιά που που κάνουν άσεμνες χειρονομίες πάνω σε γέρους και βιασμός παιδιών. Δεν πρόκειται να αποκαλύψουμε ποια είναι αυτά τα κανάλια Για πολλούς και διάφορους λόγους από νομικούς του Internet μέχρι και άλλους λόγους πιο ύπουλους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ανθρώπους που μας έχουν μέσα στην «καρδιά¨» τους
Οι τίτλοι αυτών των βίντεο έχουν μερικές φορές περίεργες ορολογίες… Δηλαδή κάποιες προτάσεις οι λέξεις στον τίτλο οι οποίες είναι δύσκολο να τις βρεις ή να τις καταλάβεις. Σε μια ανάρτηση σχετικά με το θεμα στο γνωστο / pol / 4chan, κάποιοι ανώνυμοι πρότειναν ότι αυτες οι ορολογίες θα μπορούσαν να είναι σύνδεσμοι προς περιοδικά παιδικού πορνογραφικού περιεχομένου. Τα σχόλια σχετικά με αυτά τα βίντεο έχουν το ίδιο είδος φρασεολογίας.
Αυτό που είναι πολύ περίεργο είναι ότι το YouTube αρνήθηκε να σχολιάσει το Elsagate. Και δεν έχουν καταβληθεί προσπάθειες για τη λογοκρισία ή την κατάργηση κάποιων βίντεο μέχρι στιγμής. Αυτο Πάρτε αυτό όπως θέλετε.
Το χειρότερο είναι οτι τα περισσότερα από αυτά τα βίντεο ξεπερνούν το φίλτρο ασφαλείας που δηλώνει ότι έχει το YouTube. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και με την εφαρμογή φιλική προς τα παιδιά οπως το YouTube Kids, πολλα μικρά παιδιά θα μπορούσαν να εκτεθούν σε αυτό το περιεχόμενο.
Κανείς δεν γνωρίζει πολλά για το Elsagate ακόμα, αλλά αυτή είναι μια «συνωμοσία» που θα κρυφθει απο καθε δελτιο ειδήσεων . Δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας όπως θα σκεφτόταν κανείς. Τα στοιχεία είναι σωστά οπως σας τα δινουμε. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε και να ερευνησετε αυτή τη συνωμοσία καθώς εξελίσσεται και πριν γινει παγκοσμιο θεμα ετσι ωστε να εχετε την ευκαιρια να γλυτωσετε τα παιδα σας απο ολους οσους θελουν να κανουν την παιδικη ψυχη να ξεχασει την καταγωγη της !

http://katohika.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις