Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2-3

 
21/10/2017
Γήπεδο : Ανθούσας
Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την νεανική ομάδα της Ατλαντίδας , για την 6η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ . Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα , όπως εξελίχθηκε , η ομάδα μας μετά απο πολή καλή απόδοση , πήρε τη νίκη με σκόρ 2-3.
Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τον ΑΡΗ αφού μόλις στο 20' λεπτό το σκόρ ήταν 0-2 , χάρις σε δύο τέρματα που σημείωσαν , ο Μήτρος στο 8' και ο Κολιτσίδας στο 19' και τα δύο με σούτ μέσα απο τη γραμμή της μεγάλης περιοχής.Στη συνέχεια η ομάδα της Ατλαντίδας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων πίεσε την άμυνα της ομάδοσ μας και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με δύο γκόλ στο 37' Καρακώστας και στο 82' Θεοδωράκης.Ψυχρολουσία για την ομάδα μας , όμως , όμως βρήκαν τα παιδιά το κουράγιο και σε μια αντεπίθεση στο 88' και πάλι με τον Κολιτσίδα με δυνατό σούτ έγραψε το 2 - 3, που ήταν και το τελικό σκόρ .
Διαιτητης του αγώνα ο Πανούτσος με βοηθούς τους Τζαφόλια και Χόϊκα.
Οι συνθέσεις:
Α.Ο. ΑΤΛΑΝΤΙΣ .( Γ. Τσούνης) Αραχωβίτης , Κουφοκώστας (46' Αναστασίου) , Καββαδίας (70' Τσαδήμας) , Μπενέκος , Καλφακάκος , Γιαννόπουλος , Καρακώστας , Κωτσάκης (65' Κάτσι) , Σιούτης , Μαργέτης , Καστής.
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ . ( Κ. Δαγγούλης ) Αθανασίου , Πλίτσης , Κωστόπουλος , Κολιτσίδας , Γιαννόπουλος(85' Παναγιωτάκος) , Μήτρος (60' Θάνος) , Λιόσης , Χούντα (40' Σπυρόπουλος) , Μουστεράκης (70' Πράστος ) , Βελλής , Σταμάτης
.
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις