Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ΑΔΙΕΞΟΔΟ


● Καλημέρα σε όλους
● Ότι κόβεται και εμφανίζεται έχει φορολογία από 50% έως 80% συν οποίο δανεισμό έχει ο καθένας.
● Σου λέει ξεκάθαρα λοιπόν η κυβέρνηση με την οικονομική πολιτική που ακολουθεί
● ΚΛΕΨΕ αρκεί να μην σε ΠΙΑΣΩ.
● Αν σε ΠΙΑΣΩ καταστράφηκες ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
● Νομιμοποιήθηκε λοιπόν η φοροδιαφυγή;
● Όχι. Όσοι μπορούν φεύγουν είτε ως οικονομικές μονάδες είτε ως πρόσωπα γιατί δεν μπορούν να ζούνε «λαθραία» οικονομικά και με τον «φόβο».

● Οι οργανωμένες επιχειρήσεις που έχουνε διαφορετική «κουλτούρα»εργασίας όπως οι πολυεθνικές και οι εξωστρεφείς επιχειρήσεις ιδίως στον δευτερογενή τομέα μεταφέρουν την έδρα τους και την παραγωγή τους άλλου και διατηρούν μόνο εμπορική δραστηριότητα στην Χώρα μας.
● Η χώρα πεθαίνει με όλο και συρρικνούμενη παραγωγική βάση η οποία σε συνδυασμό με την οικονομική εξασθένηση των καταναλωτών οδηγεί σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ.
● Οι εισαγωγές αυξάνουν, η φορολογητέα ύλη και το ανθρώπινο δυναμικό μεταναστεύουν και οι εξαγωγές γίνονται από τις θυγατρικές για να εμφανίζονται εδώ μόνο όσο απαιτείται (για να μην πληρώνουν φόρο)…
Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ» ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΤΡΕΧΕΙ..
● Όσοι είναι έντιμοι (Νestle) κλείνουν, όσοι είναι «μπατάκια» κανονιάζουν, τα κονομάνε και άντε γεια (Μαρινόπουλος).
● ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ΑΔΙΕΞΟΔΟ και ΘΑΝΑΤΟΣ για την Ελληνόκτητη οικονομία επιλεκτικά και με σχέδιο!!!
Αριστέα Σερεμέτη:
● Είναι δύσκολο να δεις με χειροπέδες καθάρματα μεγαλοκαρχαρίες που πληρώνουν εκτελεστές για ξεκαθαρίσματα λογαριασμών υποκόσμου, απατεώνες μεγαλοεπιχειρηματίες που δρουν στη ζούλα, δημόσιους λειτουργούς ατασθαλούντες, εφοπλιστές λαμόγια λαθρεμπόρους καυσίμων και πρέζας.
● Είναι εύκολο όμως να δεις με χειροπέδες καστανάδες που δεν έκοψαν απόδειξη, φουκαράδες γκρεμισμένους με τραπεζικά χρέη στεγαστικών δανείων, απόρους που χώνουν στο μανίκι κάνα τυράκι ή κάνα καρβέλι ψωμί γιατί πεινάνε ΚΑΙ ανέργους που δεν πλήρωσαν … διόδια.
ΥΓ: Η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή, ανοιχτομάτα είναι και ψάχνει… χορηγούς!!!
 
  Nikos Papanikolaou: 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις