Γ.Σ. ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 1 - 3

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣΑΝΑ


Άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου , όταν χάνεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στο παιχνίδι , στο τέλος χάνεις και τον αγώνα.Και δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.Κρίμα !
Δυστυχώς για την ομάδα μας , παρά την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού , δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης σε ένα ακόμη παιχνίδι.Χάθηκαν πολές και σημαντικές ευκαιρίες και στο τέλος η φιλοξενούμενη ομάδα των Καλυβίων πήρε την  νίκη  με σκόρ 1-3  και απομακρύνθηκε από την «επικίνδυνη» ζώνη της βαθμολογίας. Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες καίγονταν για τη νίκη ,οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν την κατάκτηση του «τρίποντου», χτυπώντας  στην «κόντρα», αφού και τα τρία γκολ προήλθαν από αντεπιθέσεις.
Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει τον έλεγχο στο πρώτο μισάωρο και να πιέζει χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει. Στο 27’ ο τεχνικός των Καλυβίων έκανε την πρώτη του αλλαγή και άλλαξε και τον σχηματισμό της ομάδας του, γεγονός που επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να πάρουν κεφάλι στο σκορ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43’. Ο Αναστόπουλος  έκανε εκπληκτικό σπριντ ξεφεύγοντας από όλους, μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι παικτες της ομάδος μας πήραν ξανά τα ηνία του αγώνα και ισοφάρισαν γρήγορα. Στο 57’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και έφτασε στον Βεζύρη, ο οποίος με κοντινό πλασέ έφερε το ματς στα ίσια. Η συνέχεια βρήκε τον Άρη να πιέζει για το δεύτερο γκολ έχοντας την ψυχολογία με το μερος του, όμως δεν κατάφερε να το πετύχει,παρά τις ευκαίρίες που παρουσιάστηκαν.
Στο τελευταίο 10λεπτο έγινε αυτό που λέμε νόμος του ποδοσφαίρου . Η ομάδα μας  βγήκε και πάλι μπροστά για να πάρει τη νίκη , με τους φιλοξενούμενους να δίνουν χώρους και να ψάχνουν την αντεπίθεση. Η ευκαιρία τους δόθηκε στο 85’ όταν ο Αναστόπουλος  γύρισε την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και μόνος του ο Ντίνος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 95’. Ο Άρης κέρδισε φάουλ μέσα στη μεγάλη περιοχή και κατέβηκε στα αντίπαλα καρέ και ο Κάρσος για την ισοφάριση. Μετά την εκτέλεση η μπάλα έφτασε στα πόδια του Κάιδου. Εκείνος έκανε  σπριντ με την μπάλα στα πόδια και έφτασε μέχρι την αντίπαλη περιοχή, χωρίς να τον προλάβει κανείς, και τότε πλάσαρε στην κενή εστία για το 1-3.

Διαιτήτευσαν οι Μπερέτας, Καραθανάσης, Γουργιώτης.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Μήτσιος (64’ Τρίμπος), Γιαννόπουλος, Πλίτσης, Βιδάλης, Λιόσης, Χούντα (58’ Βέλλης), Χοτζάι, Βεζύρης, Μήτρος, Κολτσίδας (75’ Σπυρόπουλος).

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ:
Ντάλλας, Καραγιάννης, Μπρότσι (27’ Καρελιώτης – 81’ Οικονομίδης Δ.), Ντούνης, Πασκάλι (54’ Πατσαούρας), Ντίνος, Χαρίσης, Οικονομίδης Α. (75’ Πάτσης), Κυριόπουλος, Κάιδος, Αναστόπουλος.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις