ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2 - 2

PictureΓήπεδο: Κάτω Αχαρνών   Ημερομηνία: 18-11-2017
Διαιτητής :  ΡΕΝΤΙΦΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ                                                        
 Α' Βοηθός : ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                                      
 Β' Βοηθός : ΧΟΙΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Άλλο ένα παιχνίδι  για γερά νεύρα . άλλο ένα παιχνίδι γκράν γκινιόλ , για την ομάδα μας με αντίπαλο την ομάδα του ΑΠΟ ΝΙΚΑΛΑΚΑΚΗ εκτός έδρας.
Σε ένα παιχνίδι γεμάτο απο χαμένες ευκαιρίες και πολλά γκόλ η ομάδα μας απέσπασε ισοπαλία με σκόρ 2 - 2 .
Το σκόρ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 39' ο Μαβίδης μετά απο εξαιρετική ενέργεια , αφου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε τον τερματοφύλακα. Στο 41' ο Μήτρος με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ισοφάρισε σε 1-1.Στο 54' ο Πάσσαρης έκανε το 2-1 για τον Νικολακάκη με σούτ έξω απο την περιοχή. 'Ομως οι ποδοσφαιριστές της ομάδος μας  δεν το έβαλαν κάτω και με υπέροχη κεφαλιά του έμπειρου αμυντικού Βιδάλη στο 61' ισοφάρησαν το παιχνίδι. Στο 88' αποβλήθηκε ο Δαμιανίδης του Νικολακάκη.Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων το σκόρ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ : Κατσάνος , Δαμιανίδης , Τσαβουσιάν ( 62' Σοφιανόβ ) , Πάσσαρης , Νίκας ( 85' Καβάσης ) , Βαφειάδης , Κουμουλίδης ( 71' Νταγιάντας ) , Παπαδόπουλος , Πείδης , Μαβίδης , Μουκάνης .
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ : Κάρσος , Κολτσίδας ( 70' Γιαννόπουλος ) , Βέλλης , Πλίτσης , Βιδάλης ( 78' Κωστόπουλος ) , Λιόσης , Κοτζάι , Μήτσιος ( 70' Χούντα ) , Σπυρόπουλος , Μήτρος.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις