Θεωρίες συνωμοσίας

Οι ιστορίες για αγρίους του μουσικού κόσμου που κάποιοι σπεύδουν να πιστέψουν!

Φαίνεται πως οι διασημότητες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς ο υπόλοιπος κόσμος να πιστέψει πως κάτι κακό κρύβεται από πίσω.
Κι έτσι για κάποιον λόγο οι θεωρίες συνωμοσίας γίνονται πιο ανεξέλεγκτες και παράξενες όταν αφορούν στη μουσική βιομηχανία και τα παγκοσμίου βεληνεκούς αστέρια της.
Τα παρακάτω συνωμοσιολογικά σενάρια έχουν κατακλύσει το ίντερνετ και τα σχετικά φόρουμ φέρνοντας χαμόγελο σε κάποιους και αναταραχή σε κάποιους άλλους…

Ο Τζορτζ Μάικλ και η θυσία των Ιλουμινάτι

muusuoiviidghjggd1
Ήταν τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Δεκεμβρίου 2016 που βρέθηκε νεκρός ο αστέρας της ποπ, πυροδοτώντας ένα τεράστιο κύμα πένθιμης λατρείας. Την ίδια ώρα βέβαια μια τρελή θεωρία συνωμοσίας αναδυόταν για τον Τζορτζ Μάικλ που κάποιοι άρχισαν να συζητούν πολύ στα σοβαρά.
Όσο ο υπόλοιπος κόσμος κουβέντιαζε για τα αίτια χαμού του αγαπημένου τραγουδιστή και τι τον οδήγησε στο να τον προδώσει η καρδιά του, υπήρξαν φόρουμ που έκαναν ρητά λόγο για τους Ιλουμινάτι που θυσίασαν τον Τζορτζ Μάικλ στον βωμό της μυστικιστικής τους δράσης!
Κι αν οι Αρχές διευκρίνισαν σύντομα πως τίποτα το παράξενο ή το ύποπτο δεν υπήρχε στον θάνατό του, οι συνωμοσιολόγοι εμφανίζονται πεπεισμένοι πως οι Ιλουμινάτι τον έβγαλαν από τη μέση χορηγώντας του υπερβολική δόση ναρκωτικών ή ακόμα και μεταδίδοντάς του τον ιό του AIDS/HIV!

Ο θάνατος του Prince και η προφητεία των «Simpsons»

muusuoiviidghjggd2
Όταν πέθανε ο πρίγκιπας της μουσικής τον Απρίλιο του 2016, ο πλανήτης πένθησε πολύ τον θάνατό του. Δεν θα έπαιρνε βέβαια πολύ σε μια ακραία θεωρία να αναδυθεί και να κάνει τον γύρο του ίντερνετ, βρίσκοντας μάλιστα μεγάλη απήχηση: η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «The Simpsons» είχε προβλέψει τον θάνατο του μουσικού οχτώ χρόνια νωρίτερα!
Σε ένα επεισόδιο της θεότρελης σειράς, ο Homer δολοφονούσε τον Prince με την ίδια του την κιθάρα, κάτι που προφανώς θεωρήθηκε προφητικό για το τέλος του τραγουδιστή με τη βελούδινη φωνή μια δεκαετία σχεδόν αργότερα. Στη θεωρία μπλέχτηκαν ξανά οι Ιλουμινάτι, οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους ήθελαν τον Prince νεκρό…

Η Lady Gaga είναι δολοφόνος!

muusuoiviidghjggd3
Όπως και με πολλές ακόμα διασημότητες της μουσικής, μια μακρά σειρά από μοχθηρές φήμες περιστρέφονται γύρω από την καριέρα τους και η Lady Gaga δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Εδώ θα μιλήσουμε για το σκοτεινότερο σενάριο που έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα και θέλει την ανατρεπτική καλλιτέχνιδα να σκοτώνει όποιον βρεθεί στον δρόμο της!
Η Lady Gaga δεν εκτιμά καθόλου, κατά το σενάριο, τον υγιή ανταγωνισμό, γι’ αυτό και ήταν αυτή που έσπρωξε τη μουσικό Lina Morgana από κτίριο του 2008 αρπάζοντας μετά τη μουσική της περσόνα για να εγκαινιάσει τη δική της ανεπανάληπτη καριέρα. Όσοι πιστεύουν αυτή τη θεωρία, διαβάζουν τους στίχους των κομματιών της με τέτοιον τρόπο που να περιέχουν σαφείς υπαινιγμούς για το γεγονός πως η Lady Gaga ήταν ο δολοφόνος…

Είναι η Taylor Swift κλώνος σατανίστριας;

muusuoiviidghjggd4
Η Taylor Swift έχει στο ενεργητικό της τόσες επιτυχίες όσες και θεωρίες συνωμοσίας. Η τελευταία που κυκλοφόρησε δυναμικά στο ίντερνετ είναι φυσικά η πιο παράξενη από όλες, καθώς ισχυρίζεται ότι όχι μόνο η τραγουδίστρια συνδέεται με την παλιά ηγέτιδα σατανιστικής σέχτας Zeena LaVey, αλλά πως στην ουσία είναι κλώνος της!
Η σχεδόν ανατριχιαστική ομοιότητα μεταξύ των δύο γυναικών έριξε μπόλικο λάδι στη συνωμοσιολογική πυρά. Ήταν και πάλι οι Ιλουμινάτι αυτοί που έβγαλαν από τη μέση τη σατανίστρια εκεί στη δεκαετία του 1990 και την αντικατέστησαν κατόπιν με τη Swift. Η LaVey δεν ήταν απλή σατανίστρια αλλά ιέρεια του εωσφορισμού και η μετενσάρκωσή της σε Taylor Swift ήταν προφανώς εύκολο πράγμα…

Η Britney Spears σταμάτησε να τραγουδά το 2007

muusuoiviidghjggd5
Είναι σαφές πως η Britney Spears δεν τραγουδά πλέον ζωντανά σε συναυλίες και άλλες live εμφανίσεις, προτιμώντας το play back εδώ και καιρό (και κάποιες φορές με τραγικά αποτελέσματα). Οι συνωμοσιολόγοι τη θέλουν βέβαια να μην τραγουδά ούτε και στα στούντιο ηχογράφησης των νέων της δίσκων.
Η θεωρία αναδύθηκε το 2007, όταν η Britney έριξε στην κυκλοφορία το άλμπουμ «Blackout» καταμεσής των δημόσιων καταρρεύσεών της και των τόσων περιπετειών με το ξύρισμα του κεφαλιού της. Πώς γινόταν να κυκλοφορεί τόσο πετυχημένα τραγούδια και την ίδια στιγμή να χάνει δημοσίως τα λογικά της;
Οι συνωμοσιολόγοι επιστράτευσαν μια άλλη τραγουδίστρια που λειτουργεί συχνά ως αντικαταστάτρια της Britney (Myah Marie), ισχυριζόμενοι ότι αυτή είναι πλέον η φωνή του μουσικού άλλοτε φαινομένου. Το γεγονός μάλιστα ότι αμφότερες βγήκαν και διέψευσαν τις φήμες λειτούργησε ως τρανή απόδειξη για την αλήθεια των συνωμοσιολογικών ισχυρισμών…

http://www.newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις