ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ - Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ 0 - 1

Σήμερα όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Βούλας αναρωτήθηκαν, ποια ήταν τελικά η ομάδα που κυνηγάει την άνοδο και ποια είναι στη μέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Μαρκόπουλου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι είχε ένα δοκάρι και προηγήθηκε με ένα αυστηρό πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Χίσο στο 12' . Ο Άρης αντέδρασε χάνοντας κάποιες, αλλά λίγες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο η ομάδα της Βούλας είχε καθολική υπεροχή, ενώ το Μαρκό προσπαθούσε να κρατήσει την νίκη με νύχια και με δόντια, παίζοντας στο 1/3 του γηπέδου. Οι παίκτες του έπεφταν κάτω συνέχεια, ώστε στο τέλος ο διαιτητής να κρατήσει 6΄ καθυστέρηση, που θα μπορούσε κάλλιστα να δώσει και 10΄με τις τόσες καθυστερήσεις συν τις αλλαγές που έγιναν. Εκτός από δυο μεγάλες ευκαιρίες που είχε η ομάδα της Βούλας στη διάρκεια του Β΄ημιχρόνου, η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 95', όταν μέσα απο την μικρή περιοχή το σουτ του Γεωργάκα περνάει πάνω από το δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία ισοφάρισης. Οι παίκτες μας δεν τα παράτησαν ποτέ παλεύοντας μέχρι το τέλος, αλλά είναι πολύ δύσκολο όταν ο αντίπαλος προσπαθεί να κρατήσει το αποτέλεσμα παίζοντας μόνο άμυνα και κάνοντας συνέχεια καθυστέρηση. Αυτά τα παιχνίδια που είναι αρκετά μέσα στην έδρα μας φέτος, μόνο σε πεισμώνουν παρά σε στεναχωρούν.

 Διαιτητής του αγώνα Μπερέτας, με βοηθούς τους Βιτσεντζάτο και Τσαλίγκογλου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασιόπουλος) Λώλος, Λάζαρης (67΄ Γκούρας), Γιαννόπουλος, Βατίστας, Γεωργακάς, Λιόσης (90΄ Κολτσίδας), Χρήστου, Σκόρβο, Κριλής, Γεωργακόπουλος, Χατζής (57΄ Μελετίδης)

ΜΑΡΚΟ (Τσιγκούλης) Νικολίτσας, Νταή, Μανωλιάς (93΄ Κοκαβέσης), Τσίκλος, Αρσενίδης, Τζιβίλογλου, Πλιάγκας (60΄ Γκριμέκης), Φουκαράς, Καλιαμπάκας (63΄ Χοντζάι), Χίσο (87΄ Σόφης), Ζαραδούκας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις