Μπρος γκρεμός και πίσω Ελλάδα.

Η Ευρώπη στριμώχτηκε…Στριμώχτηκε για τα καλά.Πλέον έχουμε κοράκια ενάντια σε πολιτική, μια άλλοτε σχεδόν αδελφική σχέση μεταξύ τραπεζιτών και πολιτικών καταρρέει στην πρώτη κιόλας δύσκολη φάση της.Έχουμε λοιπόν τραπεζίτες να απαιτούν να εισπράξουν παραπάνω χρήμα από την χρεοκοπημένη Ελλάδα, μία Αμερική να θέλει να μας στριμώχνει γιατί μυρίστηκε καλή «μπάζα» από πετρέλαια και όχι μόνο στην Ελλάδα και μια πολιτική ηγεσία της Ευρώπης στριμωγμένη μεταξύ Grexit και φόβου από Ιταλία, Ισπανία και γενικά αδύναμες χώρες της Ε.Ε.
Τι θα γίνει όμως σε περίπτωση Grexit?Είναι όντως τόσο τραγικά τα πράγματα???Η απάντηση είναι πως όχι.Όχι γιατί όντως υπάρχει προοπτική ανάπτυξης εκεί,γιατί ο τουρισμός αν τώρα σε μία σχετικά ακριβή χώρα είναι τεράστιος τότε θα είναι γιγάντιος δεδομένου των υψηλότατων τιμών της Τουρκίας και της Ιταλίας.Γιατί υπάρχουν και άλλες συμμαχίες (όχι γιατί μας αγαπάνε, απλά για το συμφέρον τους και εκείνοι δίνουν το χέρι στην Ελλάδα) που θα βοηθούσαν σε ακόμα ταχύτερη ανάπτυξη…Αυτός λοιπόν είναι ο μεγαλύτερος φόβος της Ευρωπαϊκής ένωσης το να μην παραδειγματιστούν οι υπόλοιπες χώρες της.Διότι φίλοι μου όλα πλέον είναι ένα ντόμινο στην Ε.Ε. και δυστυχώς το πρώτο κομμάτι έχει πέσει.
Η επιλογή του να φύγει η Ελλάδα από το € για πολλούς είναι ουράνιο δώρο.Γιαυτό τρέχουν από Eurogroup σε Eurogoup και κάθε βδομάδα έχουμε το γνωστό σχόλιο «η μπάλα είναι στο γήπεδο της Ελλάδας» κλπ. Μα η Ελλάδα είπε ΌΧΙ! δυνατό και βροντερό ΌΧΙ από την πρώτη μέρα κιόλας.Αν λοιπόν ήταν σίγουροι γιαυτό που θέλουνε θα το είχαν κάνει προπολού. Ξέρουν όμως ότι και λεφτά δεν θα πάρουν και η ψευτοένωσή τους θα καταρεύσει και ότι πάνω απ’όλα….Το Grexit θα πετύχει.

 http://katohika.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις