οι χειρότερες αποφάσεις στην Ιστορία!

Λένε πως η χειρότερη απόφαση που μπορεί να πάρει κάποιος στη ζωή του, είναι η ταυτόχρονη λήψη καθαρτικού και υπνωτικών χαπιών...
Συλλέξαμε 13 άλλες για να μπορέσετε να κάνετε σύγκριση:
> «Φέρτε το μέσα, μη τυχόν και προσβληθούν και ξαναγυρίσουν» - Πρίαμος
> Η Google πρότεινε το 1999 την εξαγορά της από την excite.com έναντι 1.000.000. Ο διευθύνων όμως σύμβουλος της Excite, Τζορτζ Μπελ, δεν μάσησε...
> «Ας πάρουμε το κάμπριο» - John F. Kennedy
> Ανάμεσα σε όλα τα άλλα είδη, ο Νώε θέλησε να διασώσει και ένα ζευγάρι κουνούπια.>Το 1876 η Western Union, η οποία είχε το μονοπώλιο του τηλεγράφου στις ΗΠΑ , αρνήθηκε να αγοράσει, έναντι 1.000.000 δολαρίων (σε σημερινές τιμές), την πατέντα του τηλεφώνου. Όπως επεσήμανε ο πρόεδρός της Γουίλιαμ Όρτεν στον Αλεξάντερ Μπελ, «μελετήσαμε προσεκτικά την εφεύρεσή σας και καταλήξαμε πως δεν παρουσιάζει εμπορικό ενδιαφέρον».
> Όλες οι προσπάθειες να κατακτηθεί η Ρωσία χειμωνιάτικα.
> «Το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός» - ο Μάο, στα πλαίσια μεταρρυθμίσεων, ανάγκασε εκατομμύρια Κινέζους αγρότες να στραφούν προς τη βιομηχανία, με αποτέλεσμα να πεθάνουν από λιμό 20-40 εκατ. Κινέζοι.
> To 1999 η NASA, που χρησιμοποιούσε το Mετρικό Σύστημα, αποφάσισε να συνεργαστεί με τη Lockheed Μartin, που χρησιμοποιούσε το βρετανικό, για την κατασκευή ενός δορυφόρου με προορισμό τον Άρη. Αποτέλεσμα; Ο δορυφόρος είναι χαμένος στο διάστημα, όπως επίσης και τα 165.000.000 δολάρια που κόστισε.
> Η ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
> H ποτοαπαγόρευση.
> Η απόφαση του Τάιγκερ Γουντς να τσιλιμπουρδίζει ασύστολα, του κόστισε 110.000.000 δολάρια από το διαζύγιο και περίπου 12 δις από την απώλεια χορηγιών.
> Η είσοδός μας στο ευρώ.
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις