Α.Ο. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ - Γ.Σ. ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2 - 2

Picture
Μέσα σ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Άρη Βούλας έφερε ισοπαλία, σε εκτός έδρας αγώνα, με τα Γλυκά Νερά με μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ απο το 2ο λεπτό με γκόλ του Νάνο ισοφαρίσαμε με πέναλτι που κέρδισε ο Κριλής και εκτέλεσε ο Γεωργακόπουλος στο 30΄. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάμε στο ημίχρονο με αυτό το σκορ, γιατί στο 42' τα Γλυκα Νερά κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κούτρου και ευστόχησε ο Χίσο για το 2-1. Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47' ο Κριλής διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Στις καθυστερήσεις υπήρξε αμφισβητούμενη φάση, όταν δόθηκε οφσάιντ εις βάρος μας και έτσι χάθηκε η ευκαιρία να κάνουμε την ανατροπή και να φύγουμε με τους 3 βαθμούς. Μετά απο 9 αγωνιστικές παραμένουμε στην 7η θέση με 13 βαθμούς.

Διαιτητής: Ρεντίφης
Βοηθοί :Τζαφόλιας Β., Σόφιας.


ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Δ. Ρούσσος): Σταματόπουλος, Στασινός, Μπέντας (70’ Καπράλος), Παυλάκης, Κλωνάρης, Βάρδας, Αλεξίου (73’ Ζούνα), Νάνος, Στίσι, Χίσο, Κούτρος.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τ. Τασσιόπουλος):
Μαυρίδης, Λάζαρης (64’ Χατζής), Γιαννόπουλος, Βατίστας, Γεωργάκας, Λιόσης, Χρήστου (93’ Γκιούρα), Λόπες, Κριλής, Γεωργακόπουλος, Κολτσίδας (46’ Βέλλης)



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Μαρκό - Τριγλία Ραφηνας 2-0
Νικολακάκης - Π,Α,Ο Καλυβίων 0-0
Κεραυνός Κερατέας. – Παθιακάκης 3-2
Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου. – Θησέας Ν.Μάκρης. 3-1
Κυανούς Αστήρ Βάρης – Μάχη Μαραθώνα. 3-0
ΑΟ Γλυκών Νερών - Άρης Βούλας 2-2
Παλλαυρεωτικός – Άνοιξη 1-2
Παμπαιανικός – Αχιλλέας Κ. Αχ. Αναβλήθηκε



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Picture

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις