ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1 - 2


Το καταστροφικό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας ήταν η αιτία για την εντός έδρας ήττα από τον Κεραυνό. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν στο 17' το 0-1 όταν ο Γκαβασιάδης "έσπασε" το οφσάιντ και πλάσαρε τον Μαυρίδη . Στο 37΄ το 0-2 ο Μαγγανάς μετά από σύγχυση στην άμυνα του Άρη έκανε με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή το 0-2 .Στο 40' η ατυχία χτύπησε την ομάδα μας όταν το δοκάρι του σταμάτησε στο σουτ του Γκάμπριελ και δεν έγινε το 1-2. Στο δεύτερο μέρος ο Άρης είχε την πρωτοβουλία , πίεσε και κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 65΄ με πέναλτι του Γεωργακόπουλου , όμως δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή . Στο 91΄ δοκάρι για τη Κερατέα από τον Βαγγέλι Π. Το τέλος του αγώνα βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν για την κατάκτηση των τριών βαθμών .

Διαιτητής του αγώνα Κουτρομάνος, με βοηθούς τους Παπαδιώτη και Γουργιώτη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασσιόπουλος) Μαυρίδης, Βέλλης, Γιαννόπουλος (56΄ Γκούρας), Βατίστας, Γεωργάκας, Λιόσης, Χρήστου, Γκάμπριελ, Κριλής, Γεωργακόπουλος (82΄ Παπανδρέου), Λάζαρης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Πετούρης) Τσίκλος, Μαρμαράς, Λιούμης, Μεγαγιάννης, Βαγγέλι Ν., Μπούμας, Μαγγανάς, Κατσίκης, Γκαβασιάδης (91΄ Στεργίου), Κοντογιάννης, Μάτι (78΄ Βαγγέλι Π.)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις