Το σύστημα

Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε την φαντασία σου για λίγο ..!
Ας πούμε ότι είσαι ένα ον – οργανισμός – σύστημα έξω από το σύστημα … !
Είσαι έξω από οποιοδήποτε νόμο (άνομος) …έξω από οποιοδήποτε κανόνα και απλά παρατηρείς το σύστημα που έχεις αφήσει να δημιουργηθεί !
Το σύστημα αυτό αποτελείτε από δισεκατομμύρια γρανάζια που το καθένα από αυτά εκτελεί τον ρόλο του , άλλο πιο ισχυρό , άλλο πιο μικρο ,άλλο πιο μεγάλο…μια ιεραρχία από γρανάζια που κάνουν την μηχανή να λειτουργεί !
Κάθε γρανάζι έχει την δική του δυναμική , την δική του αντοχή , την δική του ανοχή σε πιέσεις !
Εσύ θέλεις να φέρεις όλη αυτή την μηχανή σε πλήρη έλεγχο ….όχι μόνο κοινωνικό έλεγχο αλλά ακόμα και μεταφυσικό έλεγχο…θέλεις να ονομαστείς Θεός σε αυτή την μηχανή !
Θα μπορούσες να κάνεις σχεδιασμούς και κανόνες σε έναν μηχανισμό με δισεκατομμύρια γρανάζια .που το καθένα από αυτά έχει το δικαίωμα της ελεύθερης (υποτίθεται ) επιλογής ;
Που έχει το καθένα από αυτά την δική του σκέψη; (υποτίθεται)
Γιατί λέω υποτίθεται; Γιατί με τα χρόνια και τις επεμβάσεις σου …έχεις πιέσει την Ελευθερία επιλογής και την Ελευθερία σκέψης !
Πως το έχεις κάνει;
Με την παιδεία , με τον βομβαρδισμό της πληροφορίας , με το προσωπικό συμφέρον , με την εξαγορά σε μεγαλύτερα γρανάζια , με με με …
Αλλά όσα και αν έχεις κάνει ο κανόνας ελεύθερης βούλησης πάντα αφήνει κάποια γρανάζια να είναι ανεξέλεγκτα , να μην εκτελούν ακριβώς αυτό που θέλεις !
Πως θα μπορούσες να κάνεις ακόμα και αυτούς που ξέφυγαν να έρθουν στην ισορροπία που θες εσύ;
Χρησιμοποιείς την φύση … μόνο η χαοτικοτητα της φύσης και οι κανόνες της μπορούν να επέμβουν στα ανεξάρτητα γρανάζια !!
Πως ;
Φαντάσου ότι έχεις ένα πρεσπαπιε από αυτά που έχουν μέσα νερό και μικρά κομμάτια άσπρο φενιζολ …αυτά που κουνώντας τα δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι μέσα στο χώρο που κινούνται τα φενιζολ πέφτει χιόνι… ένα σπιτάκι πλαστικό και μια πράσινη λουρίδα …ένα σπίτι στο βουνό όπου χιονίζει και ο άγιος Βασίλης πάνω δεξιά κατεβαίνει με το έλκηθρο…!!
Όσο το κουνάς το χιόνι ανακατεύεται … όσο το κουνάς δημιουργείς χάος …σε αυτό τον μικρόκοσμο !
Η φύση έχει μια μοναδική ιδιότητα , όταν δημιουργηθεί χάος από μόνη της συνθέτει νέους κανόνες και συστήματα ώστε να αντεπεξέλθει σε αυτό το χάος και να φέρει νέα ισορροπία !
Κούνα κούνα στατιστικά κάποια στιγμή το χιόνι θα μαζευτεί εκεί ακριβώς που θες … κούνα κούνα δισεκατομμύρια φορές …κάποια στιγμή από στατιστική και χαοτική εξέλιξη θα έχεις την πλήρη κίνηση κάθε νφαδας όπως την ήθελες !
ΞΑΝΑ …τα γρανάζια το καθένα έχει την δική του δυναμική και αντοχή …. καθένα έχει το δικό του φορτίο … το δικό του μικρόκοσμο !
Όταν εσύ μπορείς να κουνήσεις τον μικρόκοσμο κάθε γραναζιού με χάος τότε σιγά σιγά θα έχεις γρανάζια που λόγω αντοχής , ενθύμησις , φόβου κοκ κοκ …θα έρθουν στην συνειδησιακή θέση που εσύ θες !!
Αν σε όλα αυτά εσύ γνωρίζεις ότι η συνείδηση είναι ο σκηνοθέτης του κόσμου, αν εσύ πιστεύεις ότι η ενέργεια της κάθε ψυχής είναι ένα δώρο προς θυσία σε ανώτερες ενέργειες συγχρονικοτητας , αν εσύ γνωρίζεις το σοκ και δέος , αν γνωρίζεις το πότε κάθε γρανάζι είναι δεκτικό στο να σπάσει η να αλλάξει ..τότε στατιστικά με ΟΣΟ ΧΑΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΘΕΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ !!
Ο κόσμος μας δεν είναι αυτός που μας έμαθαν…..!
Θα μπορούσα να αναλύσω κάθε γρανάζι εξουσίας , κάθε άτομο που σήμερα νομίζει ότι πράττει για το καλό αυτού που ουσιαστικά υπηρετεί …αλλά δεν έχει καμία σημασία για σένα να το κάνω …δεν έχει σημασία να σου δείξω αν γνωρίζω η όχι … και σίγουρα δεν θα κάνει καλό στον να γνωρίζουν πόσα ήδη γνωρίζω !
Να θυμάσαι για όλα όσα έρχονται… για όλα οσα χαοτικά θα μας «βρουν» ….αυτός ο αγώνας δεν είναι απλός … δεν είναι κοινωνικός … δεν είναι οικονομικός ..είναι πολύ πολύ πιο βαθιά η τρύπα του λαγου !
Για να νικηθεί η «ομάδα» ανομίας που κρυφά ελέγχει το μηχάνημα πρέπει να συμβούν πολλά ανομολόγητα … πολλές κινήσεις απόλυτα μυστικές … !
Αν ανήκεις στους ανθρώπους που θέλουν την αλήθεια , που θέλουν το καλό όλης της ανθρωπότητας και όχι μόνο του χωριού τους ..μιας και μια τέτοια θέση συνείδησης είναι θέμα χρονου να κατακτηθεί από του επικυρίαρχους…. τότε ενα πράγμα σου ζητάω ….!
Προσπάθησε να μην παρασυρθείς και άκου μόνο την καρδιά σου ….!
Όλα όσα πρέπει να γίνουν θα γίνουν … !
Όχι μόνο στο επίπεδο που σε έμαθαν να κοιτάς αλλά εκεί που ΠΡΕΠΕΙ !
Ένας στρατός χρήσιμος σήμερα σε αυτό το πεδίο μάχης είναι ένας στρατός Σιωπής !
Σιωπή λοιπόν όλοι….

Stranger….
http://katohika.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις