Επειδή είμαι Έλληνας

Αγωνιζομενος να κατανοήσω τους λόγους που οδήγησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες στα τωρινά χάλια,κατέληξα σε ορισμένα συμπεράσματα.μερικά απ΄αυτά αφορούν την νοοτροπία μας.Φυσικά δεν είστε υποχρεωμένοι να συμφωνήσετε.Και φυσικά δεν αφορούν εσάς.
1) Ο (ΜΕΣΟΣ) ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
Οι υποχρεώσεις αφορούν τους άλλους.Όχι αυτόν.Αυτός δικαιούται να παρκάρει όπου γουστάρει για την ευκολία του.Όμως οι άλλοι υποχρεούνται να του αφήνουν κενό χώρο κάτω από το σπίτι του.Δικαιούται να παρακάμπτει την ουρά επειδή βιάζεται.Οι άλλοι υποχρεούνται να περιμένουν.Δικαιούται να δουλεύει λίγο και ελαφρά και να ακριβοπληρώνεται.Δυστυχώς όλοι οι άλλοι είναι τεμπέληδες.Δικαιούται επιδόματα,σύνταξη καλή στα 45 του,τζάμπα περίθαλψη και να μην πληρώνει φόρους. Φυσικά όλοι οι άλλοι είναι φοροκλέφτες και απατεώνες.Κι ένα σωρό άλλα.
2) Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΗΟ.
Όλοι όσοι διαφωνούν μαζί του έχουν άδικο.Αν ήταν για μια μέρα πρωθυπουργός θα έβλεπες εσύ.Ξέρει τέλεια οδήγηση,είναι ο καλλίτερος ψήστης,ο τέλειος πατέρας και σαίνι στη δουλιά του.Δυστυχώς αντιμετωπίζει συνέχεια άσχετους,ζηλιάρηδες και ρουφιάνους.Στον τόπο μας λειτουργούν μόνο τα «βύσματα».Αυτός ξέρει πως ο διαιτητής ήταν στημένος κι έδοσε πέτσινο πέναλτυ.Κι έχει δίκηο όταν κρίνει οτιδήποτε και οποιονδήποτε επειδή ποτέ δεν έχει κάνει λάθος.Και για την κακή του μοίρα ας όψεται η ατυχία,ο αθέμιτος ανταγωνισμός και οι συνθήκες.Σας έπρηξα,έ?
3) Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
Πάντα φταίνε οι άλλοι.Ή η μοίρα.Δέν φταίει αυτός που στούκαρε.Φταιει η ΔΕΗ που φύτεψε το στύλο ακριβώς εκεί.Δεν φταίει αυτός που έφαγε τα λεφτά στην εκδρομή.Φταίει η κακούργα η τράπεζα που του ζητά πίσω τα δανεικά,Δεν φταίει που παρακοιμήθηκε και δεν πήγε δουλειά επειδή τα έτσουξε λίγο παραπάνω.Φταίει τ΄αφεντικό που δεν έχει κατανόηση.Και φυσικά δεν φταίει για το χάλι μας.Αυτός πάντα ήταν τέλειος σε όλα.

ΥΓ. Επειδή είμαι Έλληνας κι έχω πάντα δίκηο, δικαιούμαι να γράφω ότι θέλω.Κι αν τα πήρατε στην κράνα δεν φταίω εγώ.Εσείς έχετε άδικο.

Γιατρος..
http://katohika.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις