Απο το σανό στο ευρώ !




Ενθουσιασμός επικρατεί σε όλη την Ελλάδα, μετά την αποκάλυψη πως, εκτός από την «πατέντα Ζωγράφου» -που μετατρέπει το νερό σε ηλεκτρική ενέργεια-, υπάρχει και μια άλλη εφεύρεση από Έλληνα, η οποία θα ΄λύσει όλα τα προβλήματα της χώρας.

Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, ένας Έλληνας επιστήμονας που μένει στη Μασαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών έχει δημιουργήσει ένα μηχάνημα που μετατρέπει το σανό σε ευρώ.

Το μηχάνημα που μετατρέπει το σανό σε ευρώ δουλεύει με κοπριά, ενώ, αν τελειώσει η κοπριά, μπορεί να δουλέψει και με το μεθάνιο που «παράγουν» οι αγελάδες όταν πέρδονται.

Όπως αποκάλυψε κυβερνητική πηγή, το μηχάνημα του Έλληνα εφευρέτη μπορεί να μετατρέψει το σανό και σε δολάρια αλλά αυτό απαιτεί η κοπριά να είναι από το Τέξας.

Δεν είναι καθόλου τυχαία η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποσύρει τα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, αφού ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχε πληροφορηθεί πως η Ελλάδα είχε στην κατοχή της αυτό το μηχάνημα, το οποίο είχε ρυθμιστεί να βγάζει χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, ώστε τώρα να πρέπει ο Έλληνας εφευρέτης να βρει τις νέες δόσεις σανού που θα βγάζουν χαρτονομίσματα με μικρότερα ποσά.

Με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο Έλληνας εφευρέτης είναι υπό την προστασία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας και έχει μεταφερθεί σε μυστική τοποθεσία, όπου τον φυλάνε 40 άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών και έξι καλλονές της ΕΥΠ.

Ο Έλληνας εφευρέτης έχει μπει στο στόχαστρο των Τούρκων, οι οποίοι, μετά την προκλητική ενέργεια να μην επιτρέψουν στο αεροπλάνο που μετέφερε τον Έλληνα πρωθυπουργό να προσγειωθεί στην Ρόδο, απαγορεύουν τώρα στον Αλέξη Τσίπρα να πηγαίνει στο Τουρκολίμανο και στα Τουρκοβούνια.

Οι Τούρκοι ξέρουν πολύ καλά πως, αν η Ελλάδα καταφέρει να βάλει σε λειτουργία το μηχάνημα που μετατρέπει τον σανό σε ευρώ, θα γίνει πανίσχυρη και δεν θα αργήσει η μέρα που οι Έλληνες στρατιώτες θα μπουν στην Κωνσταντινούπολη και θα υψώσουν την ελληνική σημαία στην Αγιά Σοφιά.

Τούρκοι κομάντος έχουν μπει μυστικά στην Ελλάδα και έχουν εντολή να πυρπολήσουν το σανό, για να σαμποτάρουν το οικονομικό θαύμα της Ελλάδας.

Η Παναγιά να κάνει το θαύμα της.


pitsirikos

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις