Επανενώνονται οι Guns N” Roses!

guns-n-roses
Ένα συγκρότημα που έγραψε πολύ μεγάλη ιστορία στην ροκ μουσική σκηνή τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, οι Guns N” Roses θα βρεθούν ξανά μαζί στη σκηνή ύστερα από 22 χρόνια! 
H πολυαναμενόμενη επανένωση των Guns N’Roses έγινε πλέον και επίσημο γεγονός με την ανακοίνωση μεγάλης περιοδείας τους σε 25 στάδια στην Βόρεια Αμερική και την θέση του headliner στο περίφημο Coachella Music And Arts Festival που θα γίνει 15,16,17 και 22,23,24 Απριλίου. H τελευταία φορά που οι Guns N’Roses έπαιξαν με την αυθεντική τους σύνθεση ήταν το 1993 στο Buenos Aires της Αργεντινής.
Μέλη του συγκροτήματος είχαν από την Δευτέρα διαρρεύσει ότι ο Axl και ο Slash είχαν ολοκληρώσει τις λεπτομέρειες για την περίφημη επανένωση, ενώ από την ίδια μέρα το site του συγκροτήματος φέρει το αρχικό, κλασικό σήμα των Guns N’Roses.
Σύμφωνα με το Billboard οι Guns N’Roses έχουν συμφωνήσει να ξεκινήσουν μεγάλη περιοδεία σε 25 γήπεδα των ΗΠΑ και του Καναδά από την Άνοιξη του 2016, χωρίς να αποκλείεται κάποια συναυλία “σε ειδικό χώρο”νωρίτερα.
Ακόμη, έγινε γνωστό ότι το συγκρότημα θα είναι headliner στο Coachella “και σε ένα ακόμη πολύ μεγάλο θερινό φεστιβάλ”, κάτι που μπορεί να υπονοεί το Glastonbury. Η τιμή των εισιτηρίων για την περιοδεία επανένωσης των GΝR θα κυμαίνονται από 250 εως 275 δολάρια.

πηγή: redfm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις