Πιθανή η επανένωση των Led Zeppelin;

Ο Jason Bonham, γιος του drummer John Bonham και αντικαταστάτης του πατέρα στους Led Zeppelin για ένα reunion show της μπάντας το 2007, δήλωσε ότι πιστεύει ότι η θρυλική μπάντα θα εμφανιστεί ξανά επί σκηνής, παρά τη solo tour του Robert Plant το 2016.

Οι Zeppelin είχαν εμφανιστεί ζωντανά το 2007 ως ένα supergroup, περνώντας από audition πολλούς τραγουδιστές για τη θέση του Plant και έγραψαν και νέα τραγούδια χωρίς τον frontman, αλλά μια ολοκληρωμένη tour δεν προχώρησε λόγω τραυματισμού του Jimmy Page.
“Βαθιά μέσα μου πιστεύω ότι θα ξαναπαίξουμε μαζί. Μένει να δούμε αν θα γίνει σε ένα prive show ή σε μια μεγάλη εμφάνιση, αλλά πιστεύω ότι θα γίνει”, είπε ο Bonham.
“Μίλησα με τον Robert Plant και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Μετά μου τηλεφώνησε ο manager του Jimmy Page και μου είπε ότι θα σχεδιάσουμε μαζί ένα side project”.

Παρά τις δηλώσεις του Bonham, ο Page είχε δηλώσει τον Αύγουστο ότι δεν θα μπορούσε να προβλέψει ένα reunion στο σύντομο μέλλον, μιας και πρέπει όλοι να συμφωνήσουν, και να συμφωνήσουν, όπως τόνισε, για τους σωστούς λόγους. Σύμφωνα με τον ίδιο, το είχαν προσπαθήσει κάποιες φορές, αλλά φαινόταν πάντα ως μια βιαστική απόφαση και δεν προχωρούσε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις