Η Ελλάδα αργοσβήνει

ellada
H Ελλάδα αργοσβήνει και η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να πράξει άμεσα για να καταπολεμήσει την υπογεννητικότητα και να επιδοτήσει τις ελληνικές οικογένειες να αποκτούν παιδιά.
Κάποιοι, έχοντας στα χέρια τους ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, θέλουν να κάνουν την Ελλάδα ένα πολυπληθυσμιακό κέντρο φιλοξενίας, αλλά και μόνιμης κατοικίας μεταναστών, δίχως την ίδια στιγμή να λαμβάνονται μέτρα για την αύξηση του ελληνικού πληθυσμού, θα έχει ολέθρια αποτελέσματα για το έθνος μας.
Οι αριθμοί προκαλούν σοκ και μπροστά σε αυτούς απαγορεύεται να κλείνουν τα μάτια, αυτοί που σήμερα έχουν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους.
Όταν μόνο μέσα σε μια εβδομάδα μπαίνουν στη χώρα μας 28.000 μετανάστες και σε ένα χρόνο, γεννιούνται μόλις 94.134 παιδιά, αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής ότι ελληνικό μέλλον σε αυτό τον τόπο δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας.
Η Ελλάδα μετατρέπεται από χρόνο σε χρόνο σε χώρα γερόντων. Το 2013 καταγράφηκε φυσική μείωση πληθυσμού κατά 17.660 κατοίκους, αφού οι θάνατοι ήταν και πάλι περισσότεροι από τις γεννήσεις (111.794).
Δυστυχώς, η μνημονιακή πολιτική που με τόση αποφασιστικότητα εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν από τη χώρα την τελευταία πενταετία δεν προβλέπει καμία απολύτως μέριμνα για την επίλυση αυτού το τεράστιους προβλήματος.
Δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση, αφού ο στόχος του Σόρος και των υπολοίπων τοκογλύφων αυτός είναι, να αποτελούν οι Έλληνες τη μειοψηφία στην ίδια τους την πατρίδα, όταν σε λίγα χρόνια από σήμερα θέσουν σε εφαρμογή και την τελική φάση των βρώμικων σχεδίων τους, αφού ο οικονομικός πόλεμος θα κορυφωθεί όταν πια ξεκινήσει η διαδικασία της εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων που βρίσκονται στο υπέδαφός μας.


 http://voicenews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις