Γ.Σ. ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 4 - 2

 Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Μεγάλη εμφάνιση , μεγάλη νίκη της ομάδος μας με σκόρ 4-2 απέναντι στη αξιόμαχη ομάδα του Λαυρίου.Κρίμα που δεν υπάρχει βίντεο να θαυμάσετε τα δύο υπέροχα τέρματα των Λιόση και Gabriel με σουτ έξω από την περιοχή στο παραθυράκι της εστίας του αντίπαλου τερματοφύλακα και τα άλλα δύο των Γεωργακόπουλου και Γεωργάκα , καθώς και τα δύο επίσης υπέροχα γκολ της φιλοξενούμενης ομάδος , την υπέροχη απόδοση όλης της ομάδος , τις απίστευτες ευκαιρίες που χάθηκαν . Γενικά ήταν ένα απολαυστικό παιχνίδι με νικηφόρο αποτέλεσμα στο κλείσιμο του χρόνου για την ομάδα του ΑΡΗ. ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , καλή πορεία στη ομάδα του ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΥ στο δεύτερο γύρο και για την ομάδα μας πάντα τέτοιες εμφανίσεις .
Για την ιστορία τα γκολ στο 17΄ ο Λιόσης το 1-0, στο 19΄ ο Χουσείν το 1-1, στο 21΄ ο Γεωργακόπουλος το 2-1, στο 28΄ ο Λόπες το 3-1, στο 61' ο Πώχος το 3-2 και ο Γεωργακάς στο 80΄ το τελικό 4-2.

Η σύνθεσεις των ομάδων :

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασσιόπουλος)
Μαυρίδης , Γκούρα , Γιαννόπουλος , Βατίστας , Γεωργάκας , Λιόσης , Χρήστου , Gabriel , Κριλής , Γεωργακόπουλος ( Παπανδρέου ). Λάζαρης ( Κολτσίδας )

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Παπαϊωάννου)
Καραγιάννης, Χουσείν, Σάμιος, Πώχος, Μπεργιάννης (19΄ Σπυρόπουλος), Δημητρόπουλος (85΄ Πιτσικάλης), Καυκιάς (65΄ Παπαδόπουλος), Βελετάκος, Τσώλης (44΄ Διακορώνας), Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις