Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ - Γ.Σ. ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1 - 0

Νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι η ομάδα της Βάρης με σκόρ 1 - 0 , με τέρμα του Μάγγου στο 89' λεπτό του αγώνα. Αποτέλεσμα που τη διατηρεί στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.Το παιχνίδι ήταν νευρικό με δυνατές μονομαχίες , με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη , με την γηπεδούχο να έχει μια ελαφριά υπεροχή και την ομάδα του Άρη , πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο , χωρίς να δέχεται ιδιαίτερη πίεση να στέκεται πολύ καλά απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και με αντεπιθέσεις να προσπαθεί να απειλήσει την αντίπαλη ομάδα. Δημιουργήθηκαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Ξεχώρισαν το δοκάρι του Ζουρούδη στο πρώτο μέρος για τον Αστέρα και το δοκάρι του Κριλή στο δεύτερο ημίχρονο για τον Άρη , καθοριστικό για τη συνέχεια του παιχνιδιού γιατί ήταν περίπου 10 λεπτά πριν τη λήξη . Τελικά η γηπεδούχος ομάδα πήρε τη νίκη ένα λεπτό πριν τη λήξη με κεφαλιά του Μάγγου μετά από ολιγωρία των παικτών της ομάδος του Άρη..
Συνθέσεις .
ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ ( Μ. Κάτσικας )
Μαρινάκης , Δημητρόπουλος ( Γιαμάς ), Λεοντίου , Μαγγίνας , Σκουρλής , Μάγγος , Παπανικολάου ( Βειόγλου) , Μίχος , Ζουρούδης , Παπάζογλου ( Τσακύρης ) , Νιούμαν ( Μασκλαβάνος)

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ( Α. Τασιόπουλος )
Βασιλειάδης , Λάζαρης , Γιαννόπουλος , Βατίστας , Γεωργάκας , Λιόσης , Χρήστου , Scorvo Lopes , Κριλής Γεωργακόπουλος , Κολτσίδας ( Σταγάκης )

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις