Δεκα εταιρείες ελέγχουν το στομάχι σου

Αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή αν θελησουν εσύ πείνας, ανά πάσα στιγμή αν θελήσουν εσύ εισαι ασθενης, ανά πάσα στιγμή θελήσουν οι μισοι πεινουν και κυνηγούν να φανε αυτους που δεν πεινουν !!
Δεκα εταιρείες που μπορούν αύριο κιόλας αν θελήσουν να κλείσουν τη στρόφιγγα σε συγκεκριμένες πρώτες ύλες, που μπορούν όποτε το θελήσουν ή όποτε παρουν την εντολή να μειώσουν την αποθήκευτικη τους δύναμη, να μειώσουν εξαγωγές, να δημιουργήσουν μείωση στα ράφια των σούπερ μάρκετ, να εκμεταλλευτούν στιγμες κοινωνικές και κατά το δοκούν να αυξήσουν ή να μην τροφοδοτησουν τις αναγκες…. Μη λέμε πολλά όταν τα αγαθά καταλήγουν στα χέρια λίγων τότε η αλυσίδα σου γίνονται πιο σφικτη πάνω στο κορμί σου!
Αν σήμερα είχες αφυπνιστεί λιγάκι και είχες καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει στον πλανητη φυλακη τοτε θα καταναλωνες μόνο από τοπικούς παραγωγούς ,θα εμπιστευόσουν μόνο τοπικές επιχειρήσεις, θα συναλλάσσοσουν μόνο με τους ανθρώπους της γειτονιάς σου, θα μπορούσες να δημιουργήσεις ομάδες οι οποίες θα εκμεταλλεύονταν τους νομους της οικονομίας κλίμακος και θα αγόραζαν μαζικά για όλους σας έτσι ώστε να εξοικονομούν για ολους και με αυτή την οικονομία θα ξεκινουσατε μια κοινή αποθήκη, η μια κοινή επένδυση σε συνεταιριστική γεωργία, σε εργαλεία , σε οπλα !
Σήμερα το σύστημα σε έχει χτυπήσει σε κάτι το οποίο δεν έχει καμία αξία… στο χρήμα, το σύστημα σε εκανε να κυνηγάς με λυσσα αυτό το άχρηστο χαρτάκι! Μπορείτε να κάνετε διαδηλωσεις επειδή χάσατε το 50% της σύνταξής , επειδή η εφορία ανέβηκε 30%, επειδή ο ΕΝΦΙΑ υπάρχει.. Όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε μόνο και μόνο επειδή υπάρχει το δόλωμα από το ζωγραφιστό χαρτάκι!
Δεν μίλησε κανείς όμως. ούτε πολιτικός ηγέτης ούτε κανείς από σας που στους δρόμους κάνετε αγώνες και για το ότι σας στέρησαν την ελευθερία να μπορείτε να καλλιεργήσετε, να μπορείτε να έχετε μία κοτούλα, να μπορείτε να έχετε ένα πηγάδι… Μας πηραν το αγαθό του νερού και δεν ακούστηκε κιχ!
Όταν βλέπεις ότι έρχεται η αχρηματη κοινωνια και ο στόχος τους είναι μία παγκοσμιοποίηση για ποιο λόγο να συνεχίσεις να έχεις οραματα τα οποία συνεχίζουν να στηρίζονται πάνω στο ζωγραφιστό χαρτάκι; αν το κάνεις αυτό πρέπει να είσαι η βλάκας η εξαρτημένος σαν ναρκομανείς!
Στα χρόνια που έρχονται και το έχω ξαναπεί πολλές φορές το μεγαλύτερο Έγκλημα που θα υπάρχει δεν θα είναι να σκοτώσεις ή να πουλήσεις ναρκωτικά θα είναι να σε πιάσουν να ανταλλάσσεις προϊόντα μέ εναν συνανθρώπο σου ! Γιατί θέλουν απόλυτα να ελέγξουν την ελευθερία σου, την ανεξαρτησία σου, την Ελεύθερη βούληση σου και αυτό θα το πετύχουν Όχι με το χρήμα αλλά με το να μην μπορείς να έχεις τον τρόπο να είσαι αυτάρκης!
Πολλοί αναλυτές ,ξανά το χω πει, αναλύουν όλα τα συμβάντα της ζωής μας με την έννοια του κόστους, μία κυρία τρολάκι πριν κάνα δυο μέρες σε ένα τσατ έλεγε με έξυπνο ύφος…. Μα τι λέτε ότι ψεκάζουν ξέρετε πόσο κοστίζει κάθε φορά να πετάξει ένα αεροπλάνο;…. Κανείς δεν κατανοεί ότι ένα σχέδιο να φυλακίσεις ένα πλανήτη δεν μπορεί να στηρίζεται στο μέσο συναλλαγής του κοπαδιού… Αυτό το μέσο είναι απλά το δόλωμα για εμάς που είμαστε το κοπάδι….. Φαντασου ότι θα πρέπει να βάλεις άλλες κλίμακες κόστους στο μυαλό σου για να καταλάβεις οτι αυτά που κάνουν εμάς να νομιζουμε οτι κοστίζουν για αυτούς δεν κοστίζουν τίποτα…γιατι στο τελος του γραναζιου παλι εμεις πληρωνουμε τον ολο κυκλο !!!!!!
Αλλά κάνε μερικες πιο ουσιώδης ερωτησεις μέσα σου… Πόσο κοστίζει όλος ο πλανήτης να τον κάνεις δικό σου; ένας πλανήτης χωρίς τους ανθρώπους επάνω έχει την ίδια αξία; ένας πλανήτης με τους ανθρώπους επάνω ζωντανούς εργατικούς και δούλους έχει την ίδια αξία;
Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείς να καταλάβεις την έννοια κόστους και τι είναι διαθέσιμοι να «χαλάσουνε» ώστε να κατακτήσουν αυτόν τον πλανήτη με τον τρόπο που θέλουνε!
Αν λοιπόν Πραγματικά βλέπεις αυτό το κόστος και την προσπάθεια επιβολής μιας παγκόσμιας τάξης γιατί συνεχίζεις και ασχολείσαι με λύσεις που έχουν να κάνουν σε σχέση με το ζωγραφιστο χαρτάκι; γιατί συνεχίζεις και ακούς πολιτικούς που σου τάζουν ένα καλύτερο οικονομικό αύριο; όταν ξεκάθαρα και μέσα από τα λόγια τους αυτό το οικονομικό αύριο δεν θα έχει τον ίδιο τρόπο συναλλαγής όπως είχε μέχρι χθες! Υπάρχουν δεκάδες βίντεο Ελλήνων πολιτικών που ξεκάθαρα δηλώνουν ότι χρειαζόμαστε μία παγκόσμια διακυβέρνηση! Τι προτίθεσαι λοιπόν να παραδώσεις από τη ζωή σου ωστε να υπάρχεις σε μία τέτοια παγκόσμια διακυβέρνηση ; τι δεν σου έχουν πάρει ακόμα; με το φόβο του χρήματος και της οικονομικής κρίσης σου στέρησαν σιγά-σιγά θεμελιώδης ελευθεριες, όπως θεμελιώδη είναι και η ουσία της αυτάρκειας γιατί είναι η μόνη λύση επιβίωσης σου σε αυτόν τον πόλεμο που έρχεται!
Άρα εάν τα πάρουν όλα για να συνεχίσεις να έχεις το χαρτάκι στην τσέπη σου και να νιώθεις ακόμα ασφάλης τι νομίζεις οτι θα σου πάρουν στο τέλος για να σε τελειώσουν….;;; Το χαρτάκι θα σου παρουν μαστορα για αυτό και η έννοια αχρηματη κοινωνια δεν είναι συνωμοσιολογία Αλλά είναι μία πραγματικότητα που δεν θες να τη δεις!
Αναζητήστε τρόπους με τους όποιους θα μπορείτε αύριο να συντηρήσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας έξω από το σύστημα , κάντε τα αδύνατα δυνατά οι στόχοι σας και τα όνειρά σας πλέον να είναι η αυτάρκεια της οικογένειάς σας…. Εάν δεν ακούσετε… Αν ακούσετε κάτι Κασσάνδρες που μιλουν για χρόνια που πέρασαν και Τίποτα δεν έγινε και δεν βλέπετε τις αλλαγές που γίνονται κάθε μέρα… Τότε σας εγγυώμαι οτι είτε εσείς είτε τα παιδιά σας θα γίνετε οι απόλυτοι αριθμοί μέσα σε έναν υπερυπολογιστή… Και ο χρόνος σας, τα όνειρά σας, οι ιδέες σας, οι αποφάσεις σας, η ανεμελιά σας ,Η Ευτυχία σας θα καταμετρούνται από μία τεχνητή νοημοσύνη η οποία θα σας κατατάσσει ανάλογα για να σας προσφέρει τους πόντους της κοινωνίας που θα εχει δημιουργηθει !
Είναι απλό να καταλάβεις ότι έρχεται, αναρωτήσου Γιατί σε αυτή την κοινωνία δεν βρέθηκε Ούτε ένας πολιτικός αλλά ούτε και ιδιαίτερες ομάδες πολιτών να ξεσηκωθουν γιατί δεν τους αφήνουν να καλλιεργήσουν τη γη τους, να έχουν τις κότες τους και να έχουν το δικό τους νερό… Εφόσον χάσαμε αυτά τα δικαιώματα είμαστε πλέον στη φάση που το στοκ του μαντριού έχει μπει μέσα στο σφαγείο και τα μηχανήματα ξεκινάνε τη διαδικασία του τσιγκελωματος !
Stranger….

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις