ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΩ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0 - 5

 

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ Β´ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ, νικώντας τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών με σκορ 0-5 και πέρασε στη Β´ φάση κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Απο τις 44 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο κύπελλο, 20 ομάδες πέρασαν χωρίς αγώνα στη κλήρωση που έγινε, ενώ οι υπόλοιπες 24 έδωσαν αγώνα για να περάσουν στην επόμενη φάση των 32 που είναι η Β´ Φάση.
Ο ΑΡΗΣ σαν περσινός φιναλίστ του τελικού, διατήρησε τον τίτλο του φαβορί περνώντας απο τον Κόκκινο Μύλο με το άνετο 0-5 και έχοντας στην 18αδα, 10 αθλητές απο την Ακαδημία του. Μάλιστα ο ένας απ αυτούς, ο Μανωλης Σταγάκης σκόραρε το τελευταίο γκολ στον αγώνα.
Στα πρώτα 26’ ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, μέχρι που έγινε το 0-1 απο τον mvp, θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε με τα δυο γκολ που πέτυχε και τις δύο ασίστ, Diego Romano μετά απο μια καταπληκτική μπαλιά - ασίστ του Βασίλι. Στο 31' ήρθε η σειρά του Romano να κάνει ασίστ και με διαγώνια μπαλιά 30μ βρίσκει τον Κριλή, ο οποίος έκανε το 0-2 με δυνατό σουτ. Μ’ αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.
Εξι λεπτά μετά την έναρξη του Β´ ημιχρόνου στο 51’ μετά απο μια φανταστική ενέργεια του Γιαννοπούλου, όπως στο γκολ του περσινού τελικού, δίνει έτοιμο γκολ στον Romano που διπλασίασε τα γκολ του, κάνοντας το 0-3.
Δεν πέρασαν 10’ και ο Κριλής, μετά απο πάσα ασίστ του Romano έκανε στο 62’ το 0-4 διπλασιάζοντας και αυτός τα γκολ του για σήμερα.
Στο 70’ ο Σταγάκης μπαίνοντας σαν αλλαγή στη θέση του Γιαννόπουλου έκανε το 0-5.

Οι ενδεκάδες:
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧ.: Λιώνης, Τουλούπης, Πάνος (46’ Λάνη), Γιουλάτος, Καρακάσης, Μπούσκος, Ζερβόπουλος (76’ Χαλιμούρδας), Σταματόπουλος, Τσοχαντάρης, Μπίζας (63’ Φούντας), Φέκας (70’ Πεΐδης).

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τ. Τασιόπουλος): Προβίδας, Γκιούρα, Γιαννόπουλος (66’ Σταγάκης), Βατίστας, Γεωργάκας, Λιόσης, Βασίλης (40’ Γοργάκης), Γκάμπριελ, Κούστας, Ρομάνο (75’ Αλεξόπουλος), Κριλής (80’ Μυλωνάς).

Φαίνεται ότι η περσινή φιναλίστ του κυπέλλου δείχνει ότι φέτος είναι ακόμα πιο δυνατή και ικανή για πιο μεγάλα πράγματα, φτάνει να αποδειχθούν μέσα στο γήπεδο!
Την επόμενη Κυριακή παίζει τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος, πάλι εκτός έδρας στα Γλυκά Νερά, ένα ακόμα δυνατό τεστ για την έναρξη της φετινής σεζόν. Οι φίλαθλοι μας θα πρέπει να περιμένουν λίγες μέρες ακόμα για να την απολαύσουν στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις