ΞΕΦΤΙΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από οπαδούς της ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς

Απίθανα πράγματα συνέβησαν μετά το τέλος του φιλικού στο "Ελ Πάσο" με οπαδούς της ΑΕΚ να προπηλακίζουν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος έγινε έρμαιο των άγριων διαθέσεων τους!

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα διαβάζατε για το φιλικό της ΑΕΚ στην Καλλιθέα με την τοπική ομάδα (για την ιστορία η ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου επικράτησε 2-1, αλλά ποιος ασχολείται...). Στην ΑΕΚ, όμως, όλα μπορούν να συμβούν και παρά το γεγονός πως όλα έδειχναν πως το οικογενειακό κλίμα εντός και εκτός ομάδας επέστρεψε, τελικά κάποιοι ανεγκέφαλοι οπαδοί είχαν αντίθετη άποψη.

Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης είναι απίστευτες. Οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο "Ελ Πάσο" μπήκαν στο γήπεδο και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τη φυσούνα όπου κατευθυνόταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Εκεί τα πράγματα ξέφυγαν, αφού οι οπαδοί επιτέθηκαν και χτύπησαν τον Σέρβο προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος ήταν έρμαιο των άγριων διαθέσεών τους. Ηταν τέτοια τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Μπάγεβιτς, ο οποίος έπεσε κάτω και παρέμεινε εκεί για αρκετά λεπτά προκαλώντας την ανησυχία πολλών. Η Αστυνομία παρενέβη με καθυστέρηση και προσπάθησε να απομακρύνει τους οπαδούς από τον Μπάγεβιτς, ο οποίος σηκώθηκε πάλι στα πόδια του και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια για να γλιτώσει τα χειρότερα. Ποια χειρότερα θα αναρωτηθείτε από τη στιγμή που οι ανεγκέφαλοι οπαδοί χτύπησαν στο πρόσωπο και στο κεφάλι έναν άνθρωπο 62 ετών! Γιατί; Γιατί θεωρούν πως δεν είναι κατάλληλος για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Εύλογα ο προπονητής της Καλλιθέας, Στάθης Σταθόπουλος, ήταν έξαλλος με όσα έβλεπε και μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού "novasports", τόνισε: "Είναι δυνατόν; Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα! Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα! Είναι δυνατόν να δέρνουν τον Μπάγεβιτς; Για ποιον λόγο να χτυπήσουν τον Μπάγεβιτς; Είπαμε να κάνουμε ένα φιλικό, μας έκανε την τιμή η ΑΕΚ και είδατε τι έγινε! Είναι ντροπή!"

Το ερώτημα που γεννά ο ξυλοδαρμός του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι πώς ξεκίνησαν όλα. Η αλήθεια είναι πως από το δεύτερο μέρος υπήρχε μια αναταραχή στους φιλάθλους της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο "Ελ Πάσο", ενώ όσο το ματς πλησίαζε στο τέλος πολλοί μπήκαν στο γήπεδο και πλησίασαν μέχρι τις γραμμές του πλαγίου. Εκεί υπήρξε ένταση με τους ανθρώπους ασφαλείας της ΑΕΚ, οι οποίοι προσπαθούσαν να διαφυλάξουν την ομαλή διεξαγωγή του φιλικού, ενώ κάποιοι άρχισαν να διαπληκτίζονται λόγω Μπάγεβιτς. Βλέπετε, κάποιοι τον έβριζαν, κάποιοι έβριζαν... αυτούς που τον έβριζαν και δεν άργησε να γίνει το κακό, ειδικά όταν ο Ντούσκο πέρασε ανάμεσά τους προσπαθώντας να πάει στη φυσούνα.

Πηγή : www.contra.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις