Prahlad Jani, ο Ινδός πνευματικός

Σε απομόνωση σε νοσοκομείο της Ινδίας, νοσηλεύεται ο Prahlad Jani, ένας Ινδός πνευματικός, για τον οποίο πιστεύεται ότι έχει “πνευματική δύναμη” τέτοια ώστε να σώσει ζωές. Ο ίδιος, ήδη 6 ημέρες στο νοσοκομείο δεν έχει φάει τίποτα, χωρίς ωστόσο να έχει εμφανίσει συμπτώματα αφυδάτωσης ή αδυναμίας.

Ο 82χρονος σήμερα Jani, υποστηρίζει πως δεν έχει φάει για διάστημα μεγαλύτερο των 65 ετών, ενώ στην ερώτηση “πώς επιβιώνει”, απαντά πως τον κρατάει στη ζωή μία γυναικεία θεότητα, η οποία τον “τροφοδοτεί” με ελιξίριο, μέσω μίας οπής που έχει στον ουρανίσκο.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο Jani παρακολουθείται από Ινδούς επιστήμονες, που παρακολουθούν στενά και εξετάζουν την περίπτωσή του.

Στόχος τους είναι να βρουν το “μυστικό” του, το οποίο ευελπιστούν να μεταβιβάσουν τόσο στους στρατιώτες όσο και στους απλούς πολίτες.

“Εάν όσα ισχυρίζεται, επαληθευθούν, θα φέρουν σημαντικές εξελίξεις στον χώρο της ιατρικής επιστήμης, θα μπορούμε να εκπαιδεύουμε τους ανθρώπους ώστε να επιβιώνουν σε ακραίες, αντίξοες συνθήκες”, σημειώνει χαρακτηριστικά o διευθυντής του Ινστιτούτου Φυσιολογίας και Συγγενών Επιστημών των ινδικών ενόπλων δυνάμεων.

Λέτε με τα νέα μέτρα λιτότητας να του μοιάσουμε...

πηγή :www.cosmo.gr

Σχόλια

  1. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ, ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ, ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις