Fix It Center

Ένα νέο λογισμικό παρουσίασε η Microsoft το οποίο δίνει απαντήσεις σε προβλήματα που παρουσιάζονται στα Windows.

Το Fix It Center θα βοηθήσει τους χρήστες να λύσουν θέματα που τους παρουσιάζονται, είτε παραμετροποιήσεις που θέλουν να κάνουν και δεν ξέρουν πως.

Οι επιλογές είναι απλές και κατανοητές και ο χρήστης με απλά βήματα καταφέρνει να δώσει λύση στο πρόβλημα που έχει ή τη ρύθμιση που θέλει να κάνει.

Το λογισμικό θα είναι ιδανικό για αρχάριους χρήστες που θέλουν μια βοήθεια για να παραμετροποιήσουν τους υπολογιστές τους.

Η νέα υπηρεσία αναμένεται να βοηθήσει τους χρήστες των Windows στη διάγνωση, την επίλυση αλλά και την αποτροπή πάνω από 300 προβλημάτων που μπορεί να παρουσιάσει το λογισμικό της Microsoft, και πολλοί χρήστες ήδη πατούν το κουμπί του Fix It, στο επίσημο site της εταιρείας.

Το μόνο που πρέπει να κάνει ένας χρήστης είναι να κατεβάσει το πρόγραμμα και να το εγκαταστήσει στον υπολογιστή του, προκειμένου να το χρησιμοποιεί ακόμα και όταν δεν έχει σύνδεση στο διαδίκτυο, αφού πρώτα εγγραφεί στη σελίδα με τα προσωπικά του στοιχεία και δώσει τις τεχνικές λεπτομέρειες του ηλεκτρονικού του υπολογιστή.

Για όσους δεν κατεβάσουν το πρόγραμμα, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν εφόσον διαθέτουν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Hotmail ή στο Windows Live.

Με την εγκατάσταση του Fix It στον υπολογιστή, το πρόγραμμα ελέγχει το σύστημα λειτουργίας, προκειμένου να επιλέξει ποιο από τα 27 προτεινόμενα προγράμματα επίλυσης χρειάζεται για να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος.

Σύμφωνα με την Microsoft, το πρόγραμμα αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από ένα δισ. Χρήστες, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα υπάρχουν και ενημερώσεις, που θα αφορούν τα προβλήματα που δεν έχει υπολογίσει η εταιρεία και που όμως απασχολούν τους χρήστες.

Λύσεις με ένα κλικ!
Λύσεις με ένα κλικ!

Το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε απο: http://fixitcenter.support.microsoft.com/Portal/







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις