ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 2 - 2


Η εικόνα ίσως περιέχει: γρασίδι, κείμενο και υπαίθριες δραστηριότητες


Η κούραση από την προσπάθεια της Τετάρτης στον αγώνα κυπέλλου και οι απουσίες βασικών παικτών συνετέλεσαν ώστε η φιλοξενούμενη ομάδα του Παθιακάκη να αποσπάσει την ισοπαλία , Αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ , οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τη δύναμη να αποσπάσουν το βαθμό της ισοπαλίας.
Η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με σουτ του Χρήστου στο «Γ» του Σπανού, ο Μανγκαλαντζίου στο 32’ ισοφλαρισε και το 1-1 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου , χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και από τις δύο ομάδες . Ο Άρης ξαναπροηγήθηκε στο 83’ με εκτέλεση πέναλτι του Γεωργακόπουλου , που κέρδισε ο ίδιος και ενώ όλα έδειχναν ότι κρατάει τη νίκη στα χέρια του, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο 16χρονος Τσαΐνης ισοφάρισε εκ νέου. Το 2-2 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα ως το τελευταίο σφύριγμα.


Διαιτητής ο Μπερέτας, με βοηθούς τους Κουλοχέρη και Τζαφόλια Β.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τ. Τασσόπουλος): Βασιλειάδης, Γκούρα (53’ Λάζαρης), Γιαννόπουλος (68’ Σκουρλής), Βατίστας, Γεωργάκας, Λιόσης, Χρήστου, Lopez Gabriel, Κριλής, Γεωργακόπουλος, Κολτσίδας (75’ Γιώτης).

ΠΑΘΑΚΑΚΗΙΣ (Γ. Παπασταματίου): Σπανός, Μπάσολη, Καψιόχας, Γκάτζιος (64’ Ιορδανίδης), Ξενάκης, Τζάος (59’ Μπαμπότση), Μανγκαλαντζίου (62’ Τσαΐνης), Γεωργαντώνης, Ντάσης (56’ Φλεντζέρης), Αγγελίνας, Ανεζύρης.
Γ.Σ. Άρης Βούλας
Ερασιτεχνική αθλητική ομάδα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις