Τα Αστέρια διατάζουν, Εμείς εκτελούμε

Μια διεθνής έρευνα, που αποκαλύπτει για πρώτη φορά το newsbomb.gr, δένει με συγκλονιστικό τρόπο κορυφαία γεγονότα του κόσμου μας, με την κίνηση των πλανητών. Έχοντας σαν εργαλείο τους την στατιστική, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι πλανήτες καθορίζουν την πορεία του κόσμου μας, με βάση κάποιο σχέδιο ή ένα σενάριο ζωής που γράφεται από το σύμπαν. Και ιδού η απόδειξη.

Ουρανός στον Κριό

(είσοδος 28 Μαΐου, 2010 πλήρη αποχώρηση από το ζώδιο στις 6 του Μάρτη του 2019)


"Ιππεύοντας" με ταχύτητα

Μπαίνουμε σε μία από τις πιο ενεργές αστρολογικές περιόδους και θα γίνουμε μάρτυρες των αλλαγών για αυτόν τον αιώνα.
Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια συγκλονιστική περιήγηση.

Παρόρμηση και καινοτομία

Όταν ο εικονοκλαστικός Ουρανός εισήλθε στον πρωτοπόρο Κριό στις 28 Μαΐου 2010, η λέξη εξέγερση είναι η δεσπόζουσα μεταφορική έννοια. Ο ριζοσπαστικός μπλε πλανήτης στο πρωταρχικό ζώδιο του Κριού προσθέτει παρόρμηση και καινοτομία. Η ζωή κινείται με ταχύτερο ρυθμό, στη διάρκεια μιας αναμορφωτικής τεχνολογίας η οποία αναμειγνύεται με την πολιτική επανάσταση και κοινωνική αναταραχή. Μπορεί ήδη να ταξιδεύουμε σε ένα γρήγορο ρυάκι της αλλαγής, αλλά από τα μέσα του 2010 και για τα επόμενα χρόνια θα βραχούμε πραγματικά από ραγδαίες και βίαιες αλλαγές.


Αυτό μπορεί πιθανόν να συνδέεται με το γεγονός ότι κάθε φορά που ο Ουρανός μπαίνει στον Κριό σχηματίζει σύνοδο με τον Δία. Ο Ουρανός έχει ένα 84ετή κύκλο και ο Δίας 12ετή κύκλο. Μαθηματικά το 12 διαιρεί το 84 επτά φορές. Έτσι, κάθε έβδομη φορά όταν ο Δίας κάνει σύνοδο με τον Ουρανό πυροδοτεί μια επανάληψη που ξεκινά από το ίδιο σημείο.

Ο επαναστάτης φωνάζει....

Ακόμη και πριν από την ανακάλυψη του οι προκλητικές ιδιότητες του Ουρανού έφερναν αποτέλεσμα πίσω γύρω στο 1760.

Η ζωηρή Δεκαετία του 1920

Ο Ουρανός πάλι βρίσκεται πίσω στο τέλος της δεκαετίας του 1920, (1927 – 1935) όταν η μαζική παραγωγή αυτοκινήτων, ραδιοφώνων και καταναλωτικών αγαθών, αναγκάζει την επιτάχυνση του ρυθμού της ζωής δημιουργώντας τον σημερινό βιομηχανικό γίγαντα των ΗΠΑ.

Τηλεφωνικές γραμμές συνδέουν την Νέα Υόρκη με το Λονδίνο σε μια στιγμή. Πρωτοπόροι πιλότοι, όπως ο Charles Lindbergh πέταξε πάνω από τον Ατλαντικό αλλάζοντας όλο το σκηνικό των μεταφορών και του εμπορίου για πάντα. Η εικονική πραγματικότητα για τις ομιλούσες ταινίες και την τηλεόραση γίνεται πλέον πραγματικότητα, και η φούσκα της επιχειρηματικής δραστηριότητας όλων οδήγησε στην μεγάλη οικονομική κρίση που οδήγησε στην μεταρρύθμιση ξανά όλων των οικονομιών του κόσμου. (Το κραχ του Οκτωβρίου 1929)

Μπορείτε να δείτε καμιά ομοιότητα με το σήμερα;

Η Πολιτική αλλαγή σάρωσε την Ευρώπη, καθώς ο Αδόλφος Χίτλερ διορίζεται καγκελάριος της Γερμανίας και το ναζιστικό κόμμα έρχεται στην εξουσία.
Ενώ η προκλητική διαμαρτυρία του Μαχάτμα Γκάντι συγκέντρωνε δύναμη για την ινδική ανεξαρτησία, πέρα από τα σύνορα ο Μάο Τσε Τουνγκ ανακήρυττε την Κινεζο - Σοβιετική Δημοκρατία τροφοδοτώντας μια άλλη κινεζική επανάσταση.

Τα "Μελλούμενα"

Έτσι οι διαρρυθμιστικές ραγδαίες εξελίξεις είναι μια λογική περιγραφή των «επιταχύνσεων», ότι ο παρών πολιτισμός βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής / αναγέννησης.
Αυτός είναι ένας κύκλος καινοτόμων επιστημονικών επιτευγμάτων και τεχνολογικής προόδου. Βρισκόμαστε τώρα στα σύνορα της ψηφιακής εποχής, η τηλεόραση γίνεται τρισδιάστατη και στην νέα αυγή της διαπλανητικής εξερεύνησης του διαστήματος.

Το πεπρωμένο της Ανθρωπότητας διατρανώθηκε και προφανώς το ταξιδιωτικό δρομολόγιο της διευρύνθηκε.
Ο πυρηνικός εφιάλτης έχει επίσης εμφανιστεί πιο κοντά, με την αναπτυσσόμενη τεχνολογία να εξαπλώνεται πέρα από τις μεγάλες δυνάμεις.

Οι σπόροι της ευρωπαϊκής εξέγερσης έχουν σπαρθεί και σε συνδυασμό με την οικονομική αβεβαιότητα, θα οδηγήσει σε μια σειρά από μεγαλύτερους ξεσηκωμούς η επαναστάσεις οι οποίες θα τροφοδοτούνται από χαρισματικούς εθνικούς ηγέτες.

Η συνένωση Ετεροκλήτων Εθνών, Ομίλων ετερογενών δραστηριοτήτων όπως η ΕΕ, Ηνωμένα Έθνη, G20 πλέον δεν εναρμονίζονται. Οι κυβερνήσεις που υιοθετούν δρακόντεια μέτρα και φιλοσοφίες αντί να ηρεμήσουν τα πνεύματα τα υποκινούν σε λαϊκή εξέγερση.

Η ώθηση του Κριού αναμεμιγμένη με τον αλλοπρόσαλλο ατομικισμό του Ουρανού είναι μια συνταγή που απαιτεί προληπτική δράσεων.
Αυτό μπορεί να κάνει τον έλεγχο του παγκοσμίου κλίματος μια δύσκολη υπόθεση(ακόμα και εάν είναι ουσιώδες), λόγω της επιχειρηματικής και προκλητικής φύσης του Ουρανού στον Κριό.


Ένας σπάνιος Πλανητικός (πολλαπλός) κύκλος

Ένας σπάνιος πολλαπλός πλανητικός κύκλος προαναγγέλλεται, με την είσοδο του Ουρανού στον Κριό. Αν η ιστορία είναι ο οδηγός μας γιατί επαναλαμβάνεται, αυτό δείχνει τον εγγενή εξτρεμιστικό κίνδυνο του θρησκευτικού φανατισμού, τις κυβερνητικές καταστολές των πολιτικών ελευθεριών, καθώς και το κυνήγι των μαγισσών που μπορεί να εμφανιστούν από τα μέσα του 2010.

Αυτό μπορεί να έχει σχέση με μια τρομοκρατική ενέργεια, ή μια εκστρατεία εκφοβισμού, από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το 1692 ήταν επίσης το έτος που έγινε ο πλέον μεγάλος σεισμός και το τσουνάμι που κατέστρεψε την πρωτεύουσα της Τζαμάικας Port Royal.

Ίσως δεν είναι ακόμη σύμπτωση το γεγονός ότι το 2010 έτος της επιστροφής του σπάνιου πλανητικού κύκλου να έγινε στην Αϊτή ένας από τους πλέον θανατηφόρους Σεισμούς με θύματα πάνω από 230.000 νεκρούς και αφήνοντας άστεγους πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους.

Ακόμη ο παρόντας σεισμός θα μπορούσε να ήταν συγχρονισμένος με τη πολιτική μετατόπιση τού ηφαιστειακού τοπίου.
Οι ραγδαίες εκ νέου ευθυγραμμίσεις είναι τυπικές, όταν ο Ουρανός έρχεται στην κεντρική σκηνή.

Κάθε άτομο μπορεί να αξιοποιήσει το ίδιο είδος της ενέργειας, αναγνωρίζοντας την μοναδική συνεισφορά του στον πλανήτη αυτόν τον καιρό.
Αυτή η συνεισφορά μπορεί να είναι πιο σημαντική από όσο ήταν ποτέ, αν θέλουμε λοιπόν να κάνουμε καλή χρήση και καλή αίσθηση της νέας τάξης πραγμάτων θα είμαστε τελικά όλοι μέρος του.

Ed Tamplin 2010

πηγή : www.newsbomb.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις