ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ



Η ΧΡΟΝΙΑ 2020 ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΡΕΚΟΡ!!!
Τελείωσε ο Α΄ γύρος στην Α΄κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ και ο Άρης Βούλας βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του, μόνος στην 3η θέση. Σε 15 αγωνιστικές έχουμε 28 βαθμούς με 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 μόνο ήττες. Η τελευταία μας ήττα ήταν στα μέσα Νοεμβρίου. Πέρσι στις 30 αγωνιστικές ήμασταν στην 9η θέση με 36 βαθμούς και 9 νίκες, 9 ισοπαλίες και 12 ήττες. Οι αριθμοί μπορεί να μη λένε πάντα την αλήθεια, αλλά εδώ δείχνουν την καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα εδώ και ενάμιση χρόνο απο τον προπονητή Τάσο Τασιόπουλο, που παρεπιπτόντως να πούμε, ότι στους δύο τελευταίους αγώνες έλειπε απο τον πάγκο, λόγω μιας σοβαρής ίωσης και να του ευχηθούμε περαστικά και ότι τον περιμένουμε γρήγορα κοντά μας.
Κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα το Κορωπί, άλλωστε ισοβαθμούσαμε στην 4η θέση, καταφέραμε σήμερα να νικήσουμε 2-1, ενώ ταυτόχρονα χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ. Ο Χατζής άνοιξε το σκορ στο 21΄, ενώ διπλασίασε τα τέρματα ο Romano με κεφαλιά μέσα απο την περιοχή στο 50΄. Μετά απο 10' μια περίεργη σέντρα - σουτ κατέληξε στα δίχτυα του Άρη κάνοντας το σκορ 2-1. Αν και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες και απο τις δύο ομάδες, ο αγώνας έληξε με το νικηφόρο για μας σκορ 2-1 και δίνοντας την ευκαιρία, μετά την ισοπαλία της Μάχης Μαραθώνα, να φιγουράρουμε μόνοι στην 3η θέση με 4 βαθμούς απόσταση απο την 2η Τριγλία Ραφήνας.

Η ενδεκάδα του Άρη Βούλας : Προβίδας, Γκούρας, Γιαννόπουλος, Βατίστας, Γεωργάκας, Λιόσης, Χρήστου, Χατζής, Κούστας, Romano, Κριλής.
Στο πάγκο ήταν ο βοηθός προπονητή Ευγένιος Παπαδόπουλος.

Βαθμολογία Περιόδου 2019-2020
Α Κατηγορία




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις