ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ




Μια ακόμα "μνημονιακή" χρονιά φεύγει αφήνοντας πίσω της ακόμα περισσότερη καταστροφή, απανθρωπιά, φτωχοποίηση και ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας μας.

Βέβαια τα καλοταϊσμένα φερέφωνα στα ΜΜ'Ε' μιλώντας για το 2018 θα επαναλαμβάνουν σε κάθε ευκαιρία την καθεστωτική προπαγάνδα περί εξόδου από τα μνημόνια, περί ανάπτυξης και επιστροφής στην κανονικότητα.

Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα χωρίς καθόλου κανονικότητα...

Γιατί η κανονικότητα αυτή δεν θα αγγίξει τους περισσότερους από 500.000 νέους μας που έφυγαν μετανάστες στα ξένα για να επιβιώσουν από την σωτηρία των μνημονίων.

Κανονικότητα δεν είναι οι θάνατοι να έχουν ξεπεράσει τις γεννήσεις και η χώρα να αργοπεθαίνει...

Κανονικότητα δεν είναι να κόβονται οι συντάξεις -χρήματα που έχουν καταβληθεί- για να αποπληρώνεται ένα άδικο, τεχνητά δημιουργημένο και διογκωμένο χρέος.

Κανονικότητα δεν είναι να ξεπουλιούνται μέσω του Υπερταμείου ακόμα και τα αρχαία μνημεία και η πολιτιστική μας κληρονομιά.

Κανονικότητα δεν είναι να καταστρέφονται οι πολίτες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις -η ραχοκοκκαλιά της οικονομίας- και να διαλύεται η εγχώρια παραγωγή για να "διασώζονται" οι τράπεζες και το Ευρώ.

Κανονικότητα δεν είναι να πλειστηριάζονται ακόμα και πρώτες κατοικίες για να καλυφθούν δήθεν τα "κόκκινα δάνεια" των τραπεζών - φαντασμάτων που ήδη έχουν εισπράξει πάνω από 60 δις σε ανακεφαλαιοποιήσεις και έχουν ξεπουληθεί για ψίχουλα στους ξένους,

Κανονικότητα δεν είναι η διαρκής φοροληστεία μέσω των δήθεν ανεξάρτητων αρχών -που ελέγχονται από τους ξένους τοκογλύφους- για να δημιουργούνται "πρωτογενή πλεονάσματα" για την αποπληρωμή του "χρέους"...

Κανονικότητα δεν είναι να αποδέχεσαι την παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας για την Μακεδονία και να ξεπουλάς την ίδια σου την ταυτότητα για να εξυπηρετούνται τα γεωστρατηγικά σχέδια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ που υποθάλπουν εθνικισμούς και αλυτρωτισμούς ικανούς να οδηγήσουν σε αιματοβαμμένες αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια

Κανονικότητα δεν είναι η ξενοκρατία και η τραπεζοκρατία να έχει σφετεριστεί την δημοκρατία, και οι υποτελείς δοσίλογες κυβερνήσεις να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας καταπατώντας "κάθε λέξη του Συντάγματος" και κάθε έννοια λαϊκής κυριαρχίας και εθνικής ανεξαρτησίας...

Όλη αυτή την "κανονικότητα" όπως φαίνεται αντιλήφθηκαν, πως γίνεται και δικό τους "κανονικό" μέλλον, και οι Γάλλοι πολίτες που στο τέλος του 2018 αντιδρώντας με το Κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων έδωσαν το στίγμα για το τι μπορεί να πετύχουν οι οργανωμένες δυνάμεις του λαού.

Ας κρατήσουμε αυτό το παράδειγμα κοινωνικών αγώνων ως παρακαταθήκη για το 2019, και ας συνειδητοποιήσουμε -συμμετέχοντας έμπρακτα- επιτέλους ότι μόνο οι οργανωμένοι και ενεργοποιημένοι πολίτες, ενωμένοι μπορούν μέσα από τους αγώνες τους να αναδείξουν τις δημοκρατικές και πατριωτικές δυνάμεις που με σχέδιο και όραμα θα ανατρέψουν και θα αντιστρέψουν αυτή την καταστροφική -δήθεν μεταμνημονική- πορεία που βρίσκεται ο λαός και η πατρίδα μας, για να επαναφέρουν πραγματικά την κανονικότητα με Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Λαϊκή Κυριαρχία και Εθνική Ανεξαρτησία.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις