ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2 - 2


Για ένα ακόμη παιχνίδι (το τέταρτο ή πέμπτο έχουμε χάσει πλέον το μέτρημα ) η διαιτησία ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για την διαμόρφωση του αποτελέσματος , καθώς στο 91' σε ανατροπή μέσα στη περιοχή του Χρήστου , αρνήθηκε το καταφανέστατο πέναλτι.
Ισοπαλία με σκορ 2 - 2 απέσπασε η ομάδα μας απέναντι σε μια πολύ καλή αντίπαλο και μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα και σε ένα αγώνα με πολλές φάσεις πολλά γκολ και αγωνία μέχρι τέλος.
Η ομάδα μας
ευτύχισε να προηγηθεί μόλις στο 3' με πλασέ του Κριλή. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία πίεσαν , αλλά η καλή απόδοση του τερματοφύλακα Λώλου με τρεις εξαιρετικές αποκρούσεις , απέτρεψε να αλλάξει το σκορ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι με δύο γκολ των αδελφών Τσούκα Κώστα και Γιάννη πήραν το προβάδισμα. Στη συνέχεια ομάδα μας βγήκε στην αντεπίθεση και βρήκε το κουράγιο να ισοφαρίσει στο 83' με τον Χατζή.
 
Διαιτητής .Ρεντίφης Λ. με βοηθούς Χόϊκας Σ. και Μακρής Α.
Οι συνθέσεις
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ
Μπάρδης, Αρβανιτίδης, Νικολακόπουλος, Τσούκας Ι., Παπαδιονυσίου, Τσάγγαρης, Κονταρίνης (45' Κακαράς), Καραγιάννης, Ζαφειρόπουλος, Μουστόγιαννης, Τσούκας Κ. (77' Δελαπόρτας).
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ
Λώλος , Γκούρα ( Σκουρλής ) , Γιαννόπουλος , Βατίστας , Γεωργάκας , Λιόσης , Χατζής , Lopez , Χρήστου , Μελετίδης ( Γεωργακόπουλος ) Κριλής.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις