ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ



Τρόμο προκαλούν τα νούμερα μιας ομάδας από πρωτάθλημα του εξωτερικού, έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκες σε όλα της τα παιχνίδια με εξωπραγματικό γκολ (υπέρ-κατά).Και μπορεί να πρόκειται για γυναικείο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό μόνο να μειώσει δεν μπορεί την προσπάθεια της Μπενφίκα.
Δίχως το παραμικρό ίχνος ανταγωνισμού και δυσκολίας, οι γυναίκες των «αετών» κάνουν ό,τι θέλουν σε κάθε παιχνίδι και φτάνουν σε σημεία να εξευτελίζουν παντελώς τόσο τις αντιπάλους τους με τα σκορ που πετυχαίνουν.
Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, κόντρα στην Πόντε ντε Φριέλας, οι κοπέλες της Μπενφίκα σημείωσαν νέο ρεκόρ με το 32-0, σε ένα ματς που στο ημίχρονό του ήταν στο 14-0. Παράλληλα, σε 16 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει το σύνολο αυτό, έχουν καταγραφεί ισάριθμες νίκες, με 293 τέρματα υπέρ και... κανένα κατά!
Μέχρι και το περασμένο Σάββατο, το μεγαλύτερο σε εύρος σκορ που είχε επιτευχθεί από το γυναικείο τμήμα της Μπενφίκα ήταν το 28-0 που έχει παρουσιαστεί σε δύο διαφορετικά ματς, ενώ το μικρότερο σκορ είναι το 4-0 επί του αντίστοιχου τμήματος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας...

 https://www.newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις