ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...

Tips ενδυνάμωσης της ψυχής και του πνεύματος για επιτυχημένους ανθρώπους ακόμα και σε καιρούς κρίσης...
Για να πετύχει ένας άνθρωπος πρέπει να ακολουθήσει το τρίπτυχο :

Α. BE SUCCESFULL                          ΓΙΝΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ


B. ACT SUCCESFULL                       ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ

C. THINK SUCCESFULL                  ΣΚΕΨΟΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ



Τα κλειδιά της επιτυχίας
ΒΡΕΣ «ΜΕΝΤΟΡΑ» πρέπει να έχεις έναν άνθρωπο που σε δύσκολες στιγμές να σε εμπνέει με τον τρόπο ζωής του, πράξης και σκέψης του. 
ΒΑΣΙΣΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΕΠΙΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ Συνέχισε να αγωνίζεσαι να φτάσεις στο στόχο σου και να μην απελπίζεσαι και εγκατελείπεις τον αγώνα με παροδικές δυσκολίες εμπόδια και αποτυχίες.
ΠΑΡΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΟΥ. Κανείς δεν είναι υπεύθυνος για την ευτυχία σου εκτός από σένα το να κατηγορείς τους άλλους είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας. 
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ  Αποταυτίσου από τις κρίσεις των αλλων και την κριτική. Σταμάτα να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους. 
ΔΩΣΕ ΣΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΛΜΗΡΑ ΟΝΕΙΡΑ. Μπορεί να απογοητευτείς μερικές φορές αλλά μη σταματήσεις κράτα ψηλά το κεφάλι και βρες νέους τρόπους να προχωρήσεις πιο πέρα.
ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. Κάθε τι καινούργιο εμπεριέχει φόβο και αγωνία. αντικατέστησε το φόβο με αγάπη.Να θυμάσαι πάντα ότι το αντίδοτο του φόβου είναι η αγάπη.
ΚΑΝΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΝΕΕΙ. Άκουσε την εσωτερική σου φωνή είναι η φωνήτ ου Θεού μέσα σου άδραξε την ευκαιρία και πραγματοποίησε κάτι που σε ενθουσιάζει. 
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Είναι εντάκει να μην έχεις όλες τις απαντήσεις. Οι απαντήσεις θα έρθουν εκεί που δεν το περιμένεις. 
ΓΙΝΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ
ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΔΙΚΗ.Αλλά αξίζει να τη ζήσεις, η αλλαγή και η δυσκολία είναι τα μόνα σίγουρα στη ζωή. Δέξου και αποδέξου το. Συνέχισε γιατί ο αγώνας όταν είναι δύσκολος έχει στο τέλος μια γλυκιά αίσθηση επιτυχίας. 
Dr. Τζίνα Θανοπούλου, Συμβουλευτική Ψυχολόγος, Ph.D. ,Ed. M Harvard University,Διευθύντρια του Κέντρου Συμβουλευτικής Μαθησιακών Δυσκολιών του ISA, International School of Athens.
Πηγή : boro.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις