Η ΑΕΚ ΣΤΡΑΒΑ .... ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ

Ο γιαλός δεν είναι στραβός. Η ΑΕΚ στραβά… αρμενίζει

H AEK βαδίζει από το κακό στο χειρότερο, από τη μία τα αρνητικά αποτελέσματα και από την άλλη το απογοητευτικό ποδόσφαιρο που αποδίδει στο χορτάρι. Μετά την ανατροπή που δέχθηκε από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη εβδομάδα, ήρθε και κούμπωσε στην κακή εικόνα της, η ισοπαλία εντός έδρας με τον Άρη.
Σε φυσιολογικές συνθήκες, εάν δεν έχανε πέντε πόντους στα δύο ματς τώρα θα ήταν σε απόσταση αναπνοής από τους ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ, αλλά με υποθέσεις δεν κέρδισε κανείς τίποτα στους αγωνιστικούς χώρους. Ο γιαλός όμως ήταν ίσιος ή ίσιωσε στην πορεία, ωστόσο η Ένωση προτίμησε να αρμενίζει στραβά δίχως πυξίδα και χάρτη.
Μπορεί κάποιος να δεχθεί ως δικαιολογία τους πολλαπλούς τραυματισμούς, την άθλια καλοκαιρινή προετοιμασία του Καρντόσο, την ανορθογραφία του ρόστερ, αλλά κόουτς Κωστένογλου έχεις μερίδιο ευθύνης, μετά από τρεις μήνες στο τιμόνι της ΑΕΚ.
Είναι αδικαιολόγητο το γεγονός, ότι οι παίκτες παρουσιάζουν απειθαρχία και δεν βγάζουν ένταση στο παιχνίδι τους. Επίσης δείχνουν αδύναμοι, στο κομμάτι της αυτοσυγκέντρωσης και της ψυχολογίας, αυτά τα πιστώνεται αποκλειστικά ο προπονητής της ομάδας.
Δεν θα αποποιηθούν τις ευθύνες τους όμως και οι ποδοσφαιριστές, η μισή ενδεκάδα ήταν από τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα του 2017-18, οι ίδιοι παίκτες είναι δύο ταχύτητες κάτω, σε σχέση με τις δύο προηγούμενες σεζόν. Το λυπηρό στην τραγική ιστορία της ΑΕΚ, που διαγράφεται την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, είναι το γεγονός ότι αναμένονται τα θαύματα του Ίβιτς (τεχνικός διευθυντής), στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.
Θα ταίριαζε γάντι τη δεδομένη στιγμή εσωστρέφειας των κιτρινόμαυρων, η φράση του Γάλλου στρατηλάτη Ναπολέων Βοναπάρτη, «Μπορείς να σταματάς όταν ανεβαίνεις, αλλά όχι όταν κατεβαίνεις». H AEK είναι μεγάλη ομάδα και οφείλει να ξαναβρεί τα πατήματα της…….για την Ιστορία της, τους Φιλάθλους της και για τα ιδανικά που πρεσβεύει.

https://www.tromaktiko.gr
Επιμέλεια: Tommy T.

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις