«Τίτλοι τέλους» για τους AC/DC;

Φήμες θέλουν το γνωστό hard rock συγκρότημα να βάζει τέλος στην πορεία του, μετά την ασθένεια του ιδρυτικού μέλους και δεύτερου κιθαρίστα του, Μalcolm Young.

Την είδηση για το τέλος των AC/DC έβγαλε ένας αυστραλιανός ραδιοφωνικός σταθμός, το πρωί της Τρίτης, από ένα ανώνυμο email που έλαβε εκείνο το πρωινό. Οι πληροφορίες όμως, μάλλον ευσταθούν, καθώς έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ότι ο Μalcolm Young είναι αρκετά καταβεβλημένος από την ασθένειά του και δεν μπορεί να συμμετάσχει ενεργά στη μπάντα.
Επίσημη ανακοίνωση από τα μέλη της μπάντας ή τους μανατζέρ τους δεν υπάρχει ακόμα, οπότε αναμένουμε επίσημες πηγές για να μάθουμε περισσότερα για την μελλοντική πορεία του αγαπημένου γκρουπ.
Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Φλόριντα, ο τραγουδιστής των AC/DC Brian Johnson, είχε αναφέρει ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο ότι ένα από τα μέλη της μπάντας είναι σοβαρά άρρωστο και έτσι δεν μπορεί αν πει πολλά πράγματα για το μέλλον του συγκροτήματος.
Παρ' όλα αυτά, αν και οι φήμες περί τέλους στην πορεία του συγκροτήματος πληθαίνουν, πολλοί αναφέρουν ότι η γνωστή μπάντα ετοιμάζεται να βγάλει νέο δίσκο.
Οι AC/DC ιδρύθηκαν στο Σίδνεϊ το 1973 από τα αδέρφια Angus and Malcolm Young. Το πρώτο τους άλμπουμ «High Voltage» κυκλοφόρησε το 1975, αλλά η μεγάλη επιτυχία που τους έκανε γνωστούς παγκοσμίως ήταν το 4ο κατά σειρά άλμπουμ τους «Let There Be Rock», το 1977.
Το έβδομο άλμπουμ τους «Back in Black» που κυκλοφόρησε το 1980, έγινε ένα από τα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.
Αναμένουμε νεότερα λοιπόν…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις