scorpions - το τέλος!!!!

Τίτλοι τέλους για τους Scorpions







Με ανακοίνωση που δημοσίευσαν στο site τους, οι Scorpions, που στην Ελλάδα λατρεύτηκαν όσο ελάχιστες rock μπάντες, ανακοίνωσαν πως η πολύχρονη καριέρα τους φτάνει στην ολοκλήρωσή της.



«Ήταν πάντα η ευχαρίστησή μας, ο σκοπός της ζωής μας, το πάθος μας και ήμασταν πολύ τυχεροί να παίζουμε μουσική για εσάς, είτε ήταν ζωντανά στη σκηνή, είτε στο studio δημιουργώντας νέα τραγούδια. Καθώς δουλεύαμε στο νέο μας album τους προηγούμενους μήνες μπορούσαμε να αισθανθούμε πόσο δυναμική και δημιουργική ήταν η δουλειά μας – και πόσο καλά περνάγαμε κατά τη διαδικασία των ηχογραφήσεων. Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα: Θέλουμε να τελειώσουμε την εξωπραγματική καριέρα των Scorpions σε υψηλό επίπεδο. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για το γεγονός ότι έχουμε ακόμα το ίδιο πάθος για τη μουσική. Αυτός είναι και ο λόγος, ιδιαίτερα τώρα, που συμφωνήσαμε ότι φτάσαμε στο τέλος του δρόμου. Τελειώνουμε την καριέρα μας με ένα άλμπουμ που θεωρούμε πως είναι ένα εκ των κορυφαίων που έχουμε ηχογραφήσει ποτέ και με μια περιοδεία που θα ξεκινήσει στην πατρίδα μας την Γερμανία και θα μας πάει σε πέντε διαφορετικές ηπείρους για τα επόμενα χρόνια. Θέλουμε εσείς οι οπαδοί μας να είστε οι πρώτοι που ξέρετε σχετικά με αυτό. Σας ευχαριστούμε για την ατελείωτη υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια! Ανεβάσαμε τα πρώτα δείγματα από το νέο album για εσάς. Θα σας δούμε στην παγκόσμια περιοδεία.» Scorpions http://www.the-scorpions.com/english/

Scorpions: "Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής μας"


O νεός δίσκος των Scorpions θα έχει τίτλο "Sting in the Tail" και θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου 2010

Ένα ντουέτο έκπληξη θα υπάρχει στον νέο δίσκο!

Τα πρώτα δείγματα του δίσκου υπάρχουν εδώ:
Raised On Rock
The Good Die Young

Οι Scorpions θα ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους,από την Πράγα.Θα ακολουθήσουν συναυλίες στη Γερμανία, Ρωσία, Γαλλία, Βέλγιο, στις H.Π.Α., Νότια Αμερική, Ασία και σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.
Scorpions

Οι Scorpions, ένα από τα πιο επιτυχημένα σύνολα της rock μπαλάντας, σχηματίστηκαν στο Ανόβερο της Δυτικής Γερμανίας το... 1969. Μένουν ακόμα ενεργοί, κυκλοφορώντας δεκάδες άλμπουμ και καταγράφοντας πωλήσεις δίσκων που ανέρχονται σε 75 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.Η σύνθεση με την οποία κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους "Lonesome Crow" (1972) περιλάμβανε τους Klaus Meine (φωνητικά), Rudolf Schenker (rhythm κιθάρα), Michael Schenker (lead κιθάρα), Lothar Heimberg (μπάσο) και Wolfgang Dziony (ντραμς). Λίγο μετά αποχώρησαν οι Michael Schenker (σχημάτισε τους UFO και αργότερα, στο τέλος της δεκαετίας του ΄70, τους Michael Schenker Group), Heimberg και Dziony για να αντικατασταθούν από τους Uli Jon Roth, Francis Buchholz και Herman Rarebell, αντίστοιχα. Η εν λόγω σύνθεση παρέμεινε σταθερή για τα επόμενα τέσσερα άλμπουμ [ανάμεσά τους περιλαμβάνονται τα αντιπροσωπευτικά "In Trance" (1975) και "Virgin Killer" (1976)], αλλά έκτοτε υπέστη αρκετές μεταβολές, με σημαντικότερη την αντικατάσταση του Roth από τον Matthias Jabs το 1979, την επόμενη χρονιά της κυκλοφορίας του διπλού λάιβ LP "The Tokyo Tapes".Το "Animal Magnetism" του 1980 ήταν το πρώτο άλμπουμ τους που έγινε χρυσό στις ΗΠΑ, ενώ το "Blackout" του 1982 κέρδισε τη διάκριση του πλατινένιου, περιλαμβάνοντας το χιτ "No One Like You". Το "Love At First Sting" του 1984 συνέχισε τη διαδοχή των επιτυχιών, με πωλήσεις εκατομμυρίων αντιτύπων χάρη σε τραγούδια όπως το "Rock You Like A Hurricane". Η παγκόσμια περιοδεία που ακολούθησε το 1985 καταγράφηκε στο λάιβ "World Wide Live". Απήχηση είχε και η επόμενη δουλειά των Scorpions, το "Savage Amusement" (1988, περιλάμβανε την μπαλάντα "Rhythm Of Love"), που ακολουθήθηκε από μια ακόμη παγκόσμια τουρνέ, με πολλές συναυλίες στην ΕΣΣΔ.\Το "Crazy World" του 1990 υπήρξε η μεγαλύτερη επιτυχία της πολύχρονης καριέρας τους (ξεχώρισαν τα σινγκλ "Wind Of Change" και "Tease Me, Please Me"), αλλά ταυτόχρονα και η αρχή της αντίστροφης μέτρησης για τη δημοτικότητα των Scorpions, καθώς η σταδιακή άνοδος του grunge στις προτιμήσεις του rock ακροατηρίου έθεσε το γερμανικό γκρουπ στο περιθώριο. Τα "Face The Heat" (1993) και "Deadly Sins" (1995) ακούγονταν παρωχημένα και οι εμπορικές τους επιδόσεις ήταν κατώτερες των προσδοκιών. Αντίστοιχη ήταν η πορεία των "Pure Instinct" (1996), "Eye II Eye" (1999) και "Moment Of Glory" (2000), που δεν κατάφεραν να αποδώσουν την επιζητούμενη ανανέωση. Αντίθετα, εμπορικά επιτυχημένο αποδείχθηκε το πείραμα ακουστικής αισθητικής του "Acoustica" (2001), που συνοδεύτηκε από μια "δίδυμη" κυκλοφορία σε DVD.
πήγή : musicheaven.gr















Band members

Current members

Former members

  • Lothar Heimberg - bass, backing vocals (1965-1973)
  • Wolfgang Dziony - drums, percussion, backing vocals (1965-1973)
  • Michael Schenker - lead & rhythm guitars, backing vocals (1970-1973, 1979)
  • Ulrich Roth - lead & rhythm guitars, backing vocals, lead vocals on "Drifting Sun", "Fly to the Rainbow", "Dark Lady", "Sun in My Hand", "Hell Cat", "Polar Nights" (1973-1978)
  • Francis Buchholz - bass, backing vocals (1973-1983, 1984-1992, 1994)
  • Achim Kirschning - keyboards (1973-1974)
  • Jürgen Rosenthal - drums, percussion, backing vocals (1973-1975)
  • Rudy Lenners - drums, percussion (1975-1977)
  • Herman Rarebell - drums, percussion, backing vocals (1977-1983, 1984-1995)
  • Ralph Rieckermann - bass, backing vocals (1993-2000, 2000-2003)
  • Curt Cress - drums, percussion (1996)
  • Ken Taylor - bass, backing vocals (2000)
  • Barry Sparks - bass, backing vocals (2004)
  • Ingo Powitzer - bass, backing vocals (2004) Manager
  • Stewart Young (1995-Present)

Discography

Albums

Tours

From Wikipedia, the free encyclopedia

Scorpions

File:Scorpions-19.jpg


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις