URIAH HEEP





URIAH HEEP

Με παρακαταθήκη ένα τεράστιο πλούτο τραγουδιών, σαράντα ολόκληρα χρόνια καριέρας - τόσα όσες σχεδόν και οι αλλαγές μελών στη σύσταση τους - και ανεξάντλητη ενέργεια, οι πατέρες του progressive rock, Uriah Heep επιστρέφουν για δύο βραδιές: Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στο Block33 στην Θεσσαλονίκη και Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στο Gagarin205, στην Αθήνα.

Οι θρύλοι της βρετανικής σκηνής, που πήραν το όνομα τους από ένα χαρακτήρα του κλασικού μυθιστορήματος του Charles Dickens, "David Copperfiled", έχουν κατακτήσει την καρδιά του κοινού με την ιδιαίτερη μουσική τους, ένα μείγμα από πολύ διαφορετικά είδη, όπως progressive rock, hard rock, heavy metal, jazz, ακόμα και country, μερικές φορές.

Οι Uriah Heep ξεκίνησαν να γράφουν τη δική τους μουσική ιστορία στα τέλη των ‘60s. Έχουν βγάλει 21 studio albums, αμέτρητες Νο 1 επιτυχίες στην Ευρώπη, ενώ 5 από τα άλμπουμ τους μπήκαν στο αμερικανικό top 40. Φέτος γιορτάζουν τα 40 χρόνια γνήσιου ροκ και κυκλοφορούν τη συλλογή Celebration – Forty years of Rock. Η συλλογή περιέχει κλασσικά αριστουργήματα των Uriah Heep τα οποία έχουν ηχογραφηθεί εκ νέου αλλά και δύο ολοκαίνουργια κομμάτια.

…"Easy Livin", "The Magician’s Birthday", "Sweet Freedom", "Gypsy", "The Wizard", “Lady in Black” και πολλά άλλα κλασσικά αριστουργήματα αλλά και νέα τραγούδια των Uriah Heep, για δύο βραδιές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Check:

www.uriah-heep.com/newa/index.php
www.dailymotion.com/video/x36b8c_uriah-heep-lady-in-black-1971

The Band :

Bernie Shaw-vocals
Mick Box-guitar
Phil Lanzon-keyboards
Trevor Bolder-bass
Russell Glibrook-drums

Τιμή εισιτηρίου: 35€

Σημεία Προπώλησης:
Ticket House Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Online Sales: www.ticketpro.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις