ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ


Είναι στιγμές που νομίζεις πως δεν συμβαίνει τίποτα, κοιτάς γύρω σου και όλοι, πλην ελαχίστων, είναι σε κατάσταση νιρβάνας.
Δεν συμβαίνει τίποτα η θεσούλα μας κομπλέ, τα φράγκα μας παστωμένα, τα κεκτημένα μας ταχτοποιημένα. Εκεί λοιπόν στην απέραντη ραστώνη όλα εκσυγχρονίζονται και βιαστικά περνούν στο επόμενο βήμα με ταχύτατους ρυθμούς. Βλέπε αλλαγές σε τράπεζες άνευ ταμείων καθώς και σούπερ μάρκετ.
Τρέχουν οι εφαρμογές για να επικρατήσει το φακέλωμα και ο έλεγχος του σκοταδιού. Η ανθρωπότητα όπως την γνωρίζουμε θα αλλάξει και οι Έλληνες δεν είναι στην ιδία νοητική, ηθική, ψυχολογική κατάσταση να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας.
Εδώ και χρόνια οι μαυρόψυχοι αναζητούν λύσεις στο πρόβλημα της αποκάλυψης, στις γραφές των πατέρων της εκκλησίας, στα σημάδια και σημεία των καιρών με σκοπό να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα. Αναλύσεις επί αναλύσεων, αλλαγές συμμαχιών, αλλαγές μόδας, διαφθορά, εξαιρέσεις που έγιναν κανόνες και λίγοι πλέον διαλογίζονται το παράλογο μπας και βρουν άκρη.
Έχεις το γείτονα με βόμβες φωσφόρου, ναπάλμ καίει παιδιά, σκοτώνει ανθρώπους καταστρέφει σπίτια, παραβιάζει συνθήκες και τον χαϊδεύεις είτε δυσμάς είτε ανατολάς. Ο ίδιος γείτονας ομολογεί εγκλήματα και ανθρώπινο τραφικινγ και σε απειλεί να τον χρηματοδοτήσεις να κάνει τα ίδια αίσχη και συνεχίζεις να σφυρίζεις αδιάφορος. Από την άλλη όμως συγκαλείς έκτακτα euro group γιατί η Ελλάδα δεν πλήρωσε την δόση ή τελικά γιατί δεν ψόφησαν ακόμα 11 εκατομμύρια με όσα πειράματα κάνεις εις βάρος τους εδώ και 11 χρόνια …
Κάποια στιγμή στην ιστορία μέσα ένας κύριος με μουστάκι έκανε κοντά στις 13 εκατομμύρια κτηνωδίες με μαζικές τεχνικές θανάτου (το καταδικασμένο Soviet Story ρίξε ένα βλέφαρο), στην πορεία ένας άλλος κύριος με μουστάκι υιοθέτησε τις ως άνω τεχνικές του μυστακοφόρου και έκανε ένα πόλεμο που στοίχισε στην ανθρωπότητα πάνω από 50 εκατομμύρια νεκρούς. Οι δυο εν λόγο κύριοι είχαν σύμφωνο μεταξύ τους (el.wikipedia.org), έτσι για την ιστορία. Η εύκολη λύση πλέον και τακτική με απόλυτη επιτυχία, ο διχασμός. Διαχωρίσαμε ανθρώπους, χρωματίσαμε ανθρώπους, κατηγοριοποιήσαμε ανθρώπους τους αφήσαμε στην αμάθεια και ημιμάθεια και έγιναν το καλύτερο εργαλείο για την καταστροφή της ανθρωπότητας.
Όπως δείχνει η κατάσταση και όπως εξελίσσονται τα πράγματα οδηγούμαστε στο μη αναστρέψιμο, όλα έχουν μπει στο αυλάκι της ολικής καταστροφής – επαναφοράς και στον απόλυτο έλεγχο από τον έκπτωτο Άγγελο … εξ άλλου ο ναός του είναι πλέον ανοικοδομημένος και επίσημα εγκαινιασμένος απλά μένουν οι τυπικότητες .  Όλοι κρυμμένοι πια πίσω από προβλήματα, άγχη, πίεση αδιαφορούν, αγνοούν, εθελοτυφλούν. Όλοι εξυπηρετούντες η μη σκοπιμότητες τρέφουν την όλη κατάσταση αλλαγών.
Πλέον και παρατηρητής των αλλαγών αναρωτιέμαι αν θα βρω το κουράγιο να πράξω σχέδιο διαφυγής των οικείων μου, ή απλά την ώρα που θα συμβεί θα πω άντε γιατί αργήσαμε γιατί το είχες έγνοια. Είναι πολύ δύσκολο να λάβεις αυτή την υποχρέωση που φέρεις ως Έλληνας και τελικά αν πράξεις ως Έλληνας. Όλα με μέτρο έλεγαν οι πρόγονοι μας, δυστυχώς σήμερα μέτρο είναι η τσέπη, η ανηθικότητα, η μούρη, το εγώ μας, ρηχά, ανούσια, άψυχα.
Αξία: 2278 Πυθμενικός: 1
Δε με θλίβει που πεθαίνω, μα που όσο ζω μαθαίνω … λαϊκή παροιμία.
 

https://katohika.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις