Πέντε πράγματα που μας σηκώνουν κυριολεκτικά την τρίχα

Όχι, μην πάει ο νους σας σε θρίλερ γιατί εδώ αναφερόμαστε σε ήχους, εικόνες και σκέψεις που μας ανατριχιάζουν!

Σε… έσφαξε με το βαμβάκι

Πέντε πράγματα που μας σηκώνουν κυριολεκτικά την τρίχα (2)

Θα σας εκμυστηρευτώ κάτι. Και μόνο στην ιδέα ότι κάποιος κόβει το βαμβάκι μπορεί να με κάνει να ανατριχιάσω τόσο άσχημα, χειρότερα και από το να ακούσω σε dolby surround γρατσουνιά στον πίνακα. Εσάς αλήθεια σας ανατριχιάζει το βαμβάκι;

Ο σαδισμός επί πίνακα

Πέντε πράγματα που μας σηκώνουν κυριολεκτικά την τρίχα (1)

Ίσως ανήκει στην πρώτη θέση από αυτά που μας ανατριχιάζουν. Πόσες φορές συμμαθητές σας έκαναν πλάκα γρατσουνώντας τα νύχια τους στον πίνακα και εσείς ουρλιάζατε, κλείνατε τα αυτιά σας ή παρακαλούσατε να σταματήσουν να το κάνουν; Το ίδιο ισχύει και με την κιμωλία στον πίνακα αλλά στην περίπτωση που την κρατούσε ο καθηγητής αποφεύγατε να πείτε κάτι και κοιτούσατε τα χέρια σας με τις σηκωμένες τρίχες!

Όταν σπινιάρει το πιρούνι στο πιάτο

Πέντε πράγματα που μας σηκώνουν κυριολεκτικά την τρίχα (3)

Πόσες φορές κατά λάθος (ελπίζω όχι εσκεμμένα) έχετε σπινιάρει το πιρούνι στο πιάτο με αποτέλεσμα να ακουστεί ένας διαπεραστικός ήχος και ο συνδαιτημόνας σας να θέλει να σας βρίσει; Το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί και για το μαχαίρι. Την επόμενη φορά να είστε προσεκτικότεροι γιατί εκτός του ότι προκαλεί ανατριχίλα ο συγκεκριμένος ήχος πάρει και κόντρα στο savoir vivre.

Ανατριχιαστικό βελούδο

Πέντε πράγματα που μας σηκώνουν κυριολεκτικά την τρίχα (4)

Το βελούδο είναι ένα από τα πράγματα που ανατριχιάζουν. Πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν ούτε καν να το αγγίξουν, δεν αγοράζουν ρούχα με το συγκεκριμένο ύφασμα και αποφεύγουν να σκεφτούν την υφή του.

Μια κατσαριδούλα είναι στην καρέκλα

Πέντε πράγματα που μας σηκώνουν κυριολεκτικά την τρίχα (5)

Στο πέταγμά της η καρδιά σας χτυπάει δυνατά ενώ οι τρίχες του σώματός σας έχουν πάρει την ανιούσα. Αν τυχόν και περπατήσει δίπλα σας πετάγεστε σα να σας χτύπησε ρεύμα υψηλής τάσης. Όχι άδικα αν σκεφτείτε που… συχνάζουν τα συγκεκριμένα έντομα.

Πηγή: cosmo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις