Η εποχή του τρελού νερού και της απόλυτης παράνοιας .

Μεταμοσχεύσεις τεχνητών μητρών σε άνδρες!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Είστε σίγουροι ότι θέλετε να ζήσετε σε έναν τέτοιο κόσμο;

Η εποχή του τρελού νερού και της απόλυτης παράνοιας έφτασε, η εποχή που η γενετική επιστήμη θέλει να ακυρώσει κάθε τι το φυσιολογικό, ανατρέποντας τα πάντα, ιδιαίτερα στον τομέα των φύλων. Ο εκφυλισμός της ανθρώπινης κοινωνίας μόλις άρχισε!

Κορυφαίοι γιατροί υποστηρίζουν τώρα πως είναι απολύτως υπέρ για τις μεταμοσχεύσεις μήτρας που χρηματοδοτούνται από το NHS για «βιολογικά αρσενικά» , μια διαδικασία που οι εμπειρογνώμονες λένε ότι θα είναι δυνατή μέσα σε 10 χρόνια.

Πιστεύεται ότι η ιατρική χρηματοδότηση και οι πρόοδοι θα καταστήσουν τη διαδικασία δυνατή μέσα σε μια δεκαετία, μετά από πρωτοποριακές εργασίες στο Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ για τις μητέρες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τη μήτρα τους .

Ενημερωμένοι από την επιτυχία της σουηδικής ομάδας, ακτιβιστές ζήτησαν από το NHS να κάνει μεταμοσχεύσεις μήτρας σε διεμφυλικούς άνδρες. Η Γυναικολόγος Συμβούλου Δρ Arianna D’Angelo, του Ινστιτούτου Γονιμότητας της Ουαλίας , δήλωσε ότι ήταν σωστή από μια «ηθική και αξιοπρεπής άποψη».

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε ήδη διατήρηση της γονιμότητας για τους διεμφυλικούς, για να τους δώσουμε τη δυνατότητα να έχουν το δικό τους γενετικό παιδί. Αν ισχυριζόμαστε πως έχουν (στο Ηνωμένο Βασίλειο) τη νομοθεσία για να προστατεύουμε τους LGBTQ, τότε δεν βρίσκω το λόγο να μην το επιχειρήσουμε αυτό».

Τα λεγόμενα «γενετικά παιδιά» ή παιδιά της νέας εποχής θα αποτελούν σε μερικά χρόνια από σήμερα κάτι το απολύτως φυσιολογικό, ένα μικρό «θαύμα» της επιστήμης. Τουλάχιστον για την «έγκριτη» επιστημονική κοινότητα και τους πολύ…προοδευτικούς.

Τα σχόλια δικά σας!
 
Του Άρη Δημόπουλου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις