ΠΡΟΤΑΣΗ

Δεν πρέπει να κάνουμε ξανά το λάθος να αφήσουμε τους τουρίστες να φύγουν, γιατί δεν θα το γλιτώσουμε το lockdown και τον επόμενο χειμώνα

Όπως έχουν αντιληφθεί πια όλοι οι Έλληνες, η Ελλάδα είναι η χώρα που μένει κλειστή για τους πολίτες της από τον Νοέμβριο και ανοίγει για τους τουρίστες τον Μάιο.

Η Ελλάδα ανήκει στους τουρίστες.

Οπωσδήποτε, αυτό δεν είναι και πολύ όμορφο -ειδικά την χρονιά που η χώρα γιορτάζει τα 200 χρόνια από το “Ελευθερία ή Θάνατος”- αλλά θα πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό.

Τώρα που ξέρουμε πως το πιο πιθανό είναι η χώρα να κλείσει ξανά μόλις φύγουν οι τουρίστες το επόμενο φθινόπωρο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένουμε τους τουρίστες τον Μάιο του 2022, για να μας απελευθερώσουν.

Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να αντιληφθεί κάποιος πως το φθινόπωρο θα μας ενημερώσουν πως τα σημερινά εμβόλια δεν μας προστατεύουν από τις νέες μεταλλάξεις του ιού από τη Μογγολία και τη Γη του Πυρός, οπότε θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για τις δυο επόμενες, κρίσιμες εβδομάδες -που θα γίνουν εφτά μήνες- και να είμαστε σε lockdown μέχρι να βγουν τα νέα εμβόλια το επόμενο καλοκαίρι.

Πώς θα αποφύγουμε το lockdown τον επόμενο χειμώνα;

Είναι πολύ απλό:

Δεν θα αφήσουμε τους τουρίστες να φύγουν.

Το λάθος που κάναμε τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν ότι επιτρέψαμε στους τουρίστες να φύγουν από την Ελλάδα.

Αν οι τουρίστες είχαν μείνει στη χώρα μας και τον χειμώνα, θα ήταν αδύνατο να γίνει lockdown γιατί ο τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας -χαχαχαχαχαχα- και οι τουρίστες έχουν πάντα δίκιο.

Οπότε, αυτό το καλοκαίρι ρίξτε υπνωτικό σε τίποτα οικογένειες Βέλγων και Γερμανών, και κρύψτε τους στο υπόγειο.

Θα τους ποτίζετε, θα τους ταΐζετε και τον χειμώνα θα τους βγάζετε βόλτα, ώστε να μη σας πιάνει η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ποιος αστυνομικός θα σε σταματήσει στον δρόμο, αν έχεις μαζί σου μια οικογένεια Βέλγων τουριστών;

Κανείς. Θα σου ανοίγουν τον δρόμο να περάσεις.

(Αν κρατήσουμε τους τουρίστες στην Ελλάδα το χειμώνα, θα μπορούμε να κάνουμε πρώτα σε αυτούς τα νέα βελτιωμένα εμβόλια, και, αν δεν τα τινάξουν, τα κάνουμε και εμείς.)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις