ΖΗΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Καλοκαίρι: Μια ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη
 
Το καλοκαίρι είναι μια ιδιαίτερη εποχή για το φλερτ. Η θερμοκρασία, οι παραλίες και τα αποκαλυπτικά σορτς εκτοξεύουν την επιθυμία και τη λίμπιντο όλων μας στα ύψη. Οι ανταλλαγές βλεμμάτων μεταξύ ανδρών και γυναικών δίνουν και παίρνουν και ο πόθος για μια νέα γνωριμία και μια καλοκαιρινή περιπέτεια φτάνει στο ζενίθ.

Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερη εποχή για να εξασκηθείς στο φλερτ και να γνωρίσεις κόσμο. Πρέπει όμως να βγεις έξω για να κάνεις τη καλοκαιρινή αυτή φαντασίωση πραγματικότητα.
Και αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να βγεις σε κάποιο μπαρ. Το φλερτ στην ουσία είναι ένα παιχνίδι που παίζεται παντού. Στο δρόμο, στην παραλία, στο πλοίο καθώς ταξιδεύεις.

Βγες έξω

Αντί λοιπόν να κάθεσαι μέσα όλη την ώρα και να περιμένεις να έρθει το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου, εκμεταλλεύσου την εποχή και την ευκαιρία και κάνε όσο πιο πολλές εξωτερικές δραστηριότητες μπορείς.
Βγες για καφέ σε κάποια ταράτσα, πήγαινε για μπάνιο στην παραλία, πήγαινε για περπάτημα ή για ψώνια. Κάνε κάτι που απολαμβάνεις και σου αρέσει ή δοκίμασε νέες δραστηριότητες και εμπειρίες. Παράλληλα άρπαξε την ευκαιρία να προσεγγίσεις και να γνωρίσεις γυναίκες που σου ξυπνούν συναισθήματα και επιθυμίες.

Περιποιήσου τον εαυτό σου

Διαφορετική εποχή, διαφορετικά ρούχα, ίδια όμως λογική. Η ζέστη και ο ιδρώτας που είναι χαρακτηριστικά της καλοκαιρινής περιόδου μάλιστα, κάνουν ακόμα περισσότερο επιτακτική την προσωπική φροντίδα. Πάντα πριν βγεις φρόντισε να έχεις κάνει μπάνιο και να είσαι καθαρός και περιποιημένος.
Φόρα ρούχα και χρώματα που σου πάνε και σε αναδεικνύουν και επένδυσε σε ένα καλό άρωμα. Αν η αναπνοή και το σώμα σου μυρίζουν άσχημα, το παιχνίδι έχει τελειώσει πριν καν ξεκινήσει το πρώτο ημίχρονο.

Χαλάρωσε και ξεκλείδωσε τη διάθεση σου

Δεν υπάρχει λόγος να το παίξεις σοβαρός, ψαγμένος και δήθεν alpha male. Πίσω από τη μάσκα του δήθεν cool και φοβερού τύπου κρύβεται ο φόβος και η ανασφάλεια.  Είναι καλοκαίρι, χαλάρωσε και θυμήσου να χαμογελάς και να περνάς καλά.
Καλοκαίρι: Μια ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη
Τα θετικά συναισθήματα και οι εκφράσεις χαράς είναι ελκυστικά και δείχνουν αυτοπεποίθηση. Αποκαλύπτουν έναν άνθρωπο που δεν έχει ανάγκη να πάρει επιβεβαίωση για να αισθάνεται καλά.

Η εξάσκηση σε κάνει καλύτερο

Μίλα με όλους και με όλες. Θέσε τα κοινωνικά γρανάζια του μυαλού σου σε λειτουργία και κάνε μικρές, διασκεδαστικές συζητήσεις με όποιον βρεις στο δρόμο σου. Πες κάτι στον οδηγό του λεωφορείου, πιάσε κουβέντα με το σερβιτόρο, κάνε ένα κομπλιμέντο στην ηλικιωμένη γειτόνισσα σου.
Δε χρειάζεται να υπάρχει σεξουαλικό ενδιαφέρον. Ο σκοπός είναι να μπεις σε μια κοινωνική παιχνιδιάρικη διάθεση και να είσαι ζεστός και έτοιμος όταν συναντήσεις μια γυναίκα που σου ξυπνάει την επιθυμία να την γνωρίσεις.

Μίλα για σένα

Μην την βομβαρδίζεις με ερωτήσεις και μην περιμένεις να σε ρωτήσει αυτή για να μοιραστείς απόψεις και εμπειρίες από τη ζωή σου. Βασικό μέρος της διαδικασίας του φλερτ είναι η ανάληψη πρωτοβουλίας και της ευθύνης για ότι συμβεί από τον άντρα.
Ηγήσου της κουβέντας και μοιράσου πρώτος ιστορίες από την καθημερινότητα σου, χόμπι και ασχολίες. Με αυτόν τον τρόπο θα μάθεις περισσότερα και για εκείνη με πολύ πιο εύκολο και ευχάριστο τρόπο από το να της πάρεις συνέντευξη.

Μη φοβάσαι την απόρριψη

Η απόρριψη είναι λίγο σαν εκείνα τα πράσινα λαχανικά που μας τάιζαν οι γονείς μας με το ζόρι όταν ήμασταν μικροί. Δεν έχει ωραία γεύση, έχει όμως όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά που θα σε βοηθήσουν να δυναμώσεις και να εξελιχθείς.
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει βιώσει την αποτυχία στη ζωή του. Όσοι όμως πέτυχαν, θριάμβευσαν και φτάσανε ψηλά, είδαν τις αποτυχίες τους ως μαθήματα και κέρδισαν κάτι από κάθε απόρριψη που βιώσαν. Για αυτό μην τη φοβάσαι. Αποδέξου την απόρριψη και αγκάλιασε την γιατί είναι κάτι που θα συναντήσεις αρκετές φορές αλλά είναι και αυτή που θα σε διδάξει τα περισσότερα.
Η ζέστη, η ανεβασμένη διάθεση και τα σέξι κορμιά δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που δεν τη βρίσκουμε σε άλλη εποχή. Το καλοκαίρι, άνδρες και γυναίκες σκέφτονται περισσότερες φορές το σεξ και είναι περισσότερο από κάθε άλλη εποχή ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και εμπειρίες.
Γι’ αυτό εκμεταλλεύσου το. Άσε την τηλεόραση και βγες έξω. Εξασκήσου στο φλερτ, χαλάρωσε και εκφράσου αυθεντικά και ζήσε όλα αυτά που έρχονται


 mensbible.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις