Forever... θρύλοι!

Forever... θρύλοι! Ποδοσφαιρική γιορτή στο Παγκρήτιο με την εθνική 2004 [pics]

Μοναδικές στιγμές στο Παγκρήτιο που υποδέχθηκε δυο τεράστιες ομάδες. Το φιλικό ανάμεσα στην εθνική Ελλάδας του 2004 με αντίπαλο τους θρύλους της Ίντερ έδωσε... όραμα Ελπίδας σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Κρήτης και μεγάλη χαρά σε αυτούς που γέμισαν το Στάδιο. Στα πέναλτι κρίθηκε η αναμέτρηση (1-1 το 80λεπτο), εκεί όπου οι παλαίμαχοι διεθνείς ηττήθηκαν με 4-2.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ο Ότο Ρεχάγκελ όρθιος στον πάγκο, οι παίκτες της εθνικής του 2004 να μας.. ξυπνάνε υπέροχες μνήμες και ο κόσμος -που γέμισε το Παγκρήτιο Στάδιο- να φωνάζει “Ελλάς, ολέ, ολέ”.




Οι Legends 2004 αντιμετώπισαν την Inter Forever σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό και... επίπεδο, χαρίζοντας υπέροχες στιγμές και οδηγώντας το ματς στα πέναλτι μετά το 1-1 του 80λεπτου. Το σκορ άνοιξε ο Καλόν, ενώ ο Κατσουράνης διαμόρφωσε το 1-1 της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Στα πέναλτι, οι “νερατζούρι” νίκησαν με 4-2, με τον Φρέι να… βγάζει την εκτέλεση του Γεωργιάδη και τον Καφέ να σουτάρει άουτ.


Η εθνική μας ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Ο Βασίλης Τσιάρτας έδειξε πως η τέχνη της εκτέλεσης του φάουλ και της πάσας δεν ξεχνιέται, ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν ο... κλασικός ασταμάτητος “τυπάρας”, ενώ η μεγάλη έκπληξη ήρθε από τον Άγγελο Μπασινά, που.. έτρεχε... μάρκαρε... τα έκανε όλα. Απ' την άλλη, οι παλαίμαχοι της Ίντερ διακρίθηκαν για την αμυντική τους λειτουργία, ενώ κάποιες φορές τα μαρκαρίσματα των Ματεράτσι και Ντακούρτ πήγαν στο “ψαχνό”.

Tο φιλικό έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα χρήματα από τα εισιτήρια θα πάνε στον σύλλογο "Όραμα Ελπίδας" και σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Κρήτης.


Ελλάδα 2004: Χαλκιάς, Σεϊταρίδης (45’ Γεωργιάδης), Νταμπίζας (45’ Καψής), Δέλλας, Φύσσας (45’ Λάκης), Μπασινάς, Ζαγοράκης (45’ Κατσουράνης), Τσιάρτας, Καραγκούνης (56’ Ζαγοράκης), Χαριστέας, Παπαδόπουλος. 
Ίντερ Forever: Τόλντο (41’ Φρέι), Ζανέτι, Μπιάνκι, Καλόν (76’ Χούτος), Καρμπόνε (52’ Μπαρέζι), Ντακούρτ (61’ Καραγκούνης), Ματεράτσι, Κίβου, Σουάζο (56’ Πίτσι), Γεωργάτος (52’ Κριστιάν Ζανέτι), Κολονέζε (45’ Φρέζι).

http://www.newsit.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις