Champions League: Γιουβέντους - Ρεάλ

Champions League: Γιουβέντους - Ρεάλ, ποια θα βάλει το στέμμα

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης "συγκρούονται" απόψε  στον τελικό του Champions League στο Kάρντιφ με φόντο το "ιερό δισκοπότηρο". Ποιος θα βγει νικητής από τη μεγάλη μάχη; Η καλύτερη άμυνα ή η καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης;

Η Γιουβέντους θα διεκδικήσει την τρίτη της κούπα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη. Αυτή θα είναι η ένατη φορά που οι Ιταλοί φτάνουν στον τελικό, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο δύο φορές. Όπως γίνεται αντιληπτό, η δίψα της "Μεγάλης Κυριάς" στον φετινό τελικό του Champions League είναι πολύ παραπάνω από μεγάλη.
Η ομάδα του Αλέγκρι θα τα δώσει όλα και για τον Τζίζι Μπουφόν, ο οποίος θέλει στα 40 του να πανηγυρίσει το πρώτο Champions League της καριέρας του, αλλά και να γίνει ο γηραιότερος παίκτης που κατακτά το τρόπαιο.
Από την πλευρά της, η Ρεάλ Μαδρίτης κυνηγά ακόμα ένα ρεκόρ. Θέλει να πανηγυρίσει το 12ο τρόπαιο της, αλλά και να γίνει η πρώτη ομάδα που κατακτά το Champions League back-to-back. Η τελευταία ομάδα που τα κατάφερε, αλλά σε επίπεδο Πρωταθλητριών, ήταν η Μίλαν το 1989 και το 1990.
Οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση τους. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ.

 http://www.newsit.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις