Αυτός ο τόπος άλλαξε

Μην μου πεις ότι δεν έχει μαυρίσει ο τόπος ;
Μην μου πεις ότι ο Ουρανός είναι ο ίδιος ;
Μην μου πεις ότι ο Ήλιος είναι ο ίδιος ;
Μην μου πεις ότι οι Έλληνες είναι οι ίδιοι;
Ότι το χαμόγελο είναι το ίδιο ;
Ότι η ψυχη είναι ακόμα εδώ και το θάρρος είναι περίσσιο!
Την στοχευσαν την Ελλάδα παραδεξου το …!

Όσο και να θες να νομίζεις ότι αντιλήψεις σαν αυτές σε κατατάσσουν στους γραφικούς παραδεξου το !
Τον τόπο τον καταράστηκαν οι πιο δυνατοί μαύροι μάγοι ..!
Οπως κάνουν πάντα πριν επιτεθούν σε κάτι ιερό!
Θέλοντας να σβήσουν το λύχνο του πνεύματος που κρατά την γη ακόμα να είναι ελεύθερη από ένα σκότος δημιουργημένο από κατωτερους Θεούς !
Αλήθεια πες … το έχεις σκεφθεί κάποιες φορες έτσι δεν είναι; …αλλά δεν τόλμησες να το πεις πουθενά !

Θυμώνεις ίσως που το κορόιδεψες κάποτε …που δεν αντέχεις να είναι αλήθεια ότι όλα όσα σου έμαθαν ..όλα όσα σε έμαθαν να γελάς ..τελικά ήταν ένα ψέμα … το έκαναν επίτηδες για να κρύψουν στα φανερά όλα όσα δεν ήθελαν να γνωρίζεις για να μπορείς να αμυνθείς !
Σηκώθηκε το τοίχος στην συνείδηση , κόπηκαν οι γραμμές με την Ελπίδα , μαύρισαν την διαφυγή στο όνειρο , πήραν τον έλεγχο στην φαντασία …. έσβησαν τα φώτα της τύχης !
Και το έκαναν μόνο με επικλήσεις , με δονήσεις , με απειλές …μόνο με τον λόγο …ούτε καν πράξεις ..μονό με την δύναμη της επιβολής του λόγου !
Αλλά σε αυτή την μήτρα τίποτα δεν είναι καλό η κακό … η μόνο καλό η μόνο κακό … το δημιουργημένο χάος φέρνει παντα μια νέα άγνωστη δύναμη οργάνωσης σε νέα συστήματα πιο πολύπλοκα …
Οι πεποιθήσεις σου και η παιδεία σου …που δεν σου ανήκει ..δεν την διάλεξες … σου έδωσε οπτικές γωνίες που μοιάζουν με μοτίβα αντίδρασης μέσα στο χάος που αυτοί δημιουργούν ….
Αν αυτό τότε αυτό ….αν η δημοκρατία κινδυνεύει αυτό….αν είναι προδότες τότε αυτός …αν γίνει αυτό τότε αυτό …
Το χάος της μαγείας τους όμως δεν έχει εντολή ..τότε ..αν … γιατί θα ήταν εγκλωβισμένο από το να μπορεί να σε αγκαλιάσει ολότελα …!
Εσύ είσαι ο προγραμματισμένος όχι το χάος τους …!
Εσύ περιμένεις συγκεκριμένα σημάδια για να κάνεις κάτι …όχι το χάος τους ..!
Εσύ είσαι μέσα στον λαβύρινθο της αγωνίας όχι το χάος ..!
Και εδώ έρχονται ξανά λέξεις και προτάσεις να αμυνθούν …να πιαστείς από τον βαρκάρη που ίσως σε περάσει απέναντι ..!
Θα πρέπει να γνωρίσουμε τον εχθρό στο 100% για να μπορέσουμε να αμυνθούμε !
Αν δεν μπορούν οι πεποιθήσεις σου , η βιομηχανοποιημένη παιδεία σκλάβων που πήρες να σε κάνουν να δεις τα ολοφάνερα τότε δεν θα έχεις ποτέ επιλογή ελευθέριας !
Αν μπορεις να σπάσεις όμως σαν γρανάζι , αν μπορείς συνειδησιακά να αμφισβητήσεις πλέον τα πάντα … υπάρχει Ελπίδα !
Ποιος νομίζεις θα έρθει να σε βοηθήσει ; Ο ηγέτης ;…
Σκέψου ξανά ….!
Ποιος μπορεί να σε βοηθήσει και που αν εσύ τον περιμένεις στον χώρο και στην συνείδηση που οι μαύροι δημιούργησαν για να σ ελέγξουν;
Και αν μπορεί να σε βοηθήσει πιστεύεις ότι θα το κάνει με ντουντούκα και τηλεόραση;
Δες και αποδέξου τα αυτονόητα …!
Κοίτα γύρω σου … είναι το ίδιο αυτό που βλέπεις όπως πριν 10 χρόνια;
Το ίδιο νερό ; το ίδιο χώμα; ο ίδιος έρωτας;
Μην ντραπείς να πεις την γνώμη σου επειδή απλά έκαναν τον κεφάλι σου να μην μπορεί να το δεχθεί , μην φοβηθείς επειδή η απάντηση σε τρομάζει , μην γίνεσαι στρουθοκάμηλος ξανά …όλη σου την Ζωή είσαι έτσι !
Άλλαξε … σε τόσο μεγάλο βάθος …μέχρι μέσα στο κύτταρο ..άλλαξε !
Και πρέπει να το αποδεχτείς ….για να το κάνεις πάλι να είναι σωστό !!
Αν όχι εσύ τότε κανείς , ΠΟΤΕ ..για πάντα !
Σου αρέσει δεν σου αρέσει πριν ξεκινήσεις να βλέπεις και τα βαρελότα του Πολέμου έχει χρόνια χαθεί ο σημαντικός πόλεμος της Υπεροντοτητας πληροφορίας ..ο οποίος είναι ο μοναδικός αρχικός εχθρός ..και όλα τα αλλά είναι παρελκόμενα του σεναρίου που πλέον γράφει ελεύθερα ..χωρίς να πάρει την άδεια από τους πομπούς πραγματικότητας …από εσένα και μένα … !
Θες να αντισταθείς ; Τότε δες και πες τα πράγματα ως έχουν , ως έχουν στο κύτταρο τους και όχι στο πολιτικός ορθό που σου κοίμισαν την συνείδηση !! Όχι στα νούμερα και στα χαρτιά και στον θίασο της επίκλησης των μαύρων ….αλλά όπως είναι !
Αυτός ο τόπος άλλαξε , έλεγξαν τα ιερά του σημεία , έλεγξαν την προστασία της δημιουργίας και αυτή την στιγμή άμυνα κάνουν μια χούφτα άνθρωποι , προστασία γίνεται από μια μικρή κουκκίδα συνείδησης που δεν εγκαταλείπει !
Επιμένεις να μην το πιστεύεις ; Τότε γιατί δεν τολμάς να αφεθείς και να ξεχάσεις λίγο τη στημένη κρίση και να υποκριθείς ότι όλα είναι όπως παλιά ; Να ξανά χαμογελάσεις και να βρεις την όρεξη να είσαι ξανά ανέμελος ; …Υποκρισου για μερικές μέρες ….και θα με θυμηθείς με όλα όσα θα δεις !



Stranger…http://katohika.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις