Στο Κατάρ.....

Μέσα σε λίγες ώρες άδειασαν όλα τα ράφια , ξέμειναν ακόμα και από νερό .
Με το άκουσμα του κλεισίματος των συνόρων ο πανικός και η ανάγκη επιβίωσης έφερε τους κατοίκους του Κατάρ στο σημείο να εξαντλήσουν όλα τα σουπερμάρκετ .
Σου εχω ξαναπει τα σεναρια πως δουλεύουν ποιες είναι οι κατάλληλες ερωτήσεις να κάνεις!
Όπως πόσα καύσιμα έχουν μέσα στα φορτηγά μετακινήσεις προϊόντων; ή πόσα καύσιμα έχουν αποθήκη οι εταιρείες μεταφορών έτσι ώστε να μπορέσουν να ξαναγεμίσουν το σουπερμάρκετ ;
Κράτα κάτι πολύ σημαντικό, το Κατάρ δεν είναι σε κρίση, στο Κατάρ δεν είχαν capital control σημερα τους τα επεβαλαν άμεσα και αναγκαία λόγω της τεράστιας εκροής χρηματος απο τους λογαριασμούς .
Στο Καταρ αν τους ελεγες πριν μερικες ωρες οτι θα τρεχουν πανικοβλητοι θα σε κρεμαγαν απο κανα δενδρο για να παιζουν τα παιδια με τα μπαστουνια πανω σου !
Στο Κατάρ δεν υπάρχει αυτό που έχουμε εμείς στο σπίτι μας ενα ψυγείο που εχει μόνο ένα λεμόνι μεσα να σε κοιταει και στο συρταρι μας να έχουμε 0,35 € μέχρι να βγει ο μήνας .
Αποφάσισαν οι επικυρίαρχοι στη σκακιέρα τους ποιο θα είναι το επόμενο πιόνι ευτυχώς και δυστυχώς μαζί γι’ αυτούς τους ανθρώπους είχαν τον τρόπο να φτάσουν άμεσα και γρήγορα στις προμήθειες ώστε να έχουν μία κάποια πρωτη ασφάλεια .
Πρόλαβαν όλοι; Πήραν όλα όσα θα χρειαστούν για το άμεσο μέλλον; Θα προλάβουν να τα πάρουν όλα ;ολα όσα χρειάζονται για αρκετό καιρό που θα διαρκεσει ένας πόλεμος;
Αυτοι όμως είχαν, εσύ δεν έχεις, το μόνο που έχεις ακόμα είναι χρόνος που αν τον διαχειριστείς έστω και τώρα σωστά μπορεί και να προλάβεις πρώτα την αποθήκευση ασφαλείας και μετά να βάλεις μυαλό και να δημιουργησεις νεους και σωστους στοχους οπως η αυτάρκεια που ειναι η μονη σου αρχικη αμυνα σε αυτον τον παγκοσμιο πολεμο!
Γιατί όλο αυτό το πανηγύρι που ξεκίνησε με τη νέα παγκόσμια τάξη ξανά στο λέω δεν θα σταματήσει εάν δεν το σταματήσουμε εμείς!


Stranger…
 http://katohika.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις